Кухні на замовлення у Львові: плюси і мінуси індивідуальних меблів - Блог про Львів

Кухні на замовлення у Львові: плюси і мінуси індивідуальних меблів

Кухні на замовлення у Львові

Вибираючи меблі для дому, завжди можна придбати або готові рішення, або кухні на замовлення. Перш ніж прийняти остаточне рішення, варто вивчити плюси і мінуси кожного варіанту. Компанія «Меблі Room» займається виробництвом і реалізацією меблів за індивідуальними розмірами. Тут можна придбати гарнітур з потрібними характеристиками для свого будинку. Однак до оформлення замовлення важливо оцінити переваги і недоліки замовних виробів.

Плюси і мінуси кухонь на замовлення

Серед основних переваг індивідуальних меблів варто виділити наступне:

  • Відсутність торгових націнок. Власне виробництво дозволяє економити на меблях до 40% від ринкових цін.
  • Нетривіальні рішення. Під замовлення можна втілити будь-які дизайнерські ідеї клієнта, врахувати розміри та інші параметри приміщення. Крім того, виробник допоможе приховати недоліки планування приміщення, зробити гарнітур максимально функціональним і зручним.
  • Безпечні матеріали високої якості. Кухні можна виготовити з ЛДСП, емалі, МДФ, масиву дерева і інноваційних полімерів. Сировина обов’язково проходить перевірку на відповідність державним стандартам і нормам.

Серед мінусів замовних кухонь можна відзначити тривалість виготовлення. Однак компанія «Меблі Room» пропонує клієнтам виконання замовлення протягом 5-10 робочих днів. На складах компанії присутній великий запас матеріалів для прискорення процесу. Ознайомитися з прикладами робіт майстрів фабрики можна за посиланням:

Головна перевага меблів на замовлення

Стандартні розміри і форми виробів підходять не для кожного приміщення. Сучасні квартири в монолітних будинках вимагають унікальних інтер’єрних рішень за рахунок оригінальних планувань і великих площ. Також кухня на замовлення стане незамінним варіантом для малогабаритного приміщення, де присутні ніші, які виступають труби або незручні короба. Меблі за індивідуальними параметрами дозволить ефективно використовувати кожен сантиметр робочого простору.

Компанія «Меблі Room» багато років веде діяльність в сегменті виробництва предметів інтер’єру. Замовити кухню можна в режимі онлайн. Майстри фабрики безкоштовно виїжджають на об’єкти і роблять виміри. Доставка та збирання виробів також здійснюється безкоштовно. На всі меблі надається гарантія до 5 років. Оформити заявку можна на сайті або за телефоном в робочий час.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*