Огляд брокера Інтерактив Брокерс + відгуки про нього - Блог про Львів

Огляд брокера Інтерактив Брокерс + відгуки про нього

трейдинг

Вибір брокерської компанії для трейдерів та інвесторів – це дуже відповідальний момент, адже в залежності від того, наскільки надійний буде посередник, і від того які торгові умови він надає, безпосередньо залежить розмір майбутнього прибутку. Сьогодні я познайомлю Вас з однією з платформ – Інтерактив Брокерс, і розповім, наскільки хороший цей представник і чи варто довіряти йому свої гроші.

Загальні відомості про Інтерактив Брокерс

Interactive Brokers – американська брокерська компанія, що надає свої послуги понад 40 років. Спочатку, організація займалася виключно консультацією великих інвесторів, і створювала надійні інвестиційні портфелі. Зараз же брокерська компанія також надає доступ до Інтернет-трейдингу й інвестиційних проектів для своїх клієнтів. Також на порталі посередника будь-хто може пройти спеціалізовану навчальну програму, яка включає в себе ряд аналітичних матеріалів, практичних завдань та іншу корисну інформацію.

Торгові умови Інтерактив Брокерс

Одним з очевидних плюсів торгового посередника Інтерактив Брокерс є відсутність мінімального депозиту для трейдерів. За рахунок цього почати торгувати зможуть навіть новачки, які не мають значного стартового капіталу. При цьому, кількість активів, доступних для трейдингу налічуює понад 100 позицій. Комісія за операції коливається від 0,25 до 3 доларів, комісія на виведення коштів – 8 доларів. Свопи на даному майданчику нараховуються. З недоліків, можна відзначити відсутність сумісності з Метатрейдер, але при цьому брокер надає безкоштовні TWS, IBKR WebTrader і IBKR Mobile. Саме через роботу з власними терміналами, користувачі часто порівнюють брокера з forex club, відгуки про який дуже позитивні.

Також читайте:   З 1 травня мінімальна зарплата зросла до рівня 1450 гривень

Відгуки про Інтерактив Брокерс

Я проаналізував більше двохсот коментарів, і підсумував, про що ж говорять Інтерактив брокерс відгуки. Більшість користувачів, вважають, що даний біржовий посередник є досить надійним, і відчувають, що їхні депозити на порталі захищені. Також, багато хто відзначає високу якість серверів, яке забезпечує миттєве виконання ордерів. Позитивно клієнти компанії відгукуються і про швидкість виведення коштів. Що ж стосується недоліків, то прогнозовано клієнти не задоволені рівнем комісійних, а також неможливістю працювати через звичний Метатрейдер 4.

Для створення статті інформація була взята з https://tradernew.pro/reviews/interactive-brokers-review.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*