PARIMATCH Екстра-ліга: символічна збірна 3 туру

Войтович

Незважаючи на те, що зараз повним ходом йде чемпіонат світу з футзалу, ми не забуваємо і про PARIMATCH Екстра-лігу, тому презентуємо Вашій увазі символічну збірну третього туру.

Назарій-Зеновій ВОЙТОВИЧ («Енергія»).

Однозначно – найкращий воротар третього туру. Так, він пропустив три голи від «Продексіму», проте з іншого боку – він багато разів рятуваав «Енергію від голу, і саме його велика заслуга в тому, що «Енергія» вивезла з Херсона нічию. До того ж, після того, як Войтович не дав Клаудіньо здобути перемогу для «Продексіму», відбивши 10-метровий – хіба можуть бути сумніви у правильності нашого вибору?

Дмитро БОНДАР («Viva Cup»).

А ось і перше потрапляння до нашої символічної збірної представника «Viva Cup». І потрапив Дмитро Бондар до нашої символічної збірної цілком заслужено. Він був мотором своєї команди, починав практично всі атаки «Viva Cup» (звісно, коли був на майданчику), та ще й дублем у ворота «Сокола» відзначився. І якщо перший м’яч Дмитра став тим самим першим кроком слобожанців на шляху до перемоги в цьому матчі, то другий фактично поставив фінальну крапку.

КЛАУДІНЬО («Продексім»).

Бразильський легіонер «мельників» був тим самим лідером, який у критичний момент зміг повести партнерів за собою, коли «Продексім» почав програвати «Енергії» з рахунком 1:3. Фактично Клаудіньо зараз виправдовує наші передсезонні прогнози щодо лідерства не тільки у своїй четвірці, а й у команді загалом. А якби він ще дабл-пенальті забив наприкінці матчу проти львів’ян, то взагалі був би героєм туру. Втім, і так заслуга Клаудіньо в тому, що «Продексім» не програв у рідних стінах, є дуже вагомою.

Андрій ТЕРЯЄВ («Енергія»).

Фактично він своїми діями міг цілком реально принести перемогу «Енергії» у протистоянні з чинним віцечемпіоном України. Проте Андрія для цього не вистачило. Однак, Теряєв зробив дуже вагомий внесок у підсумковий результат (нагадаємо, «Енергія» зіграла з «Продексімом» унічию – 3:3. – А. Т.). Гол та дві результативні передачі говорять самі за себе. А шедевральний гол у ворота Ципуна, мабуть, став окрасою туру.

Також читайте:   Товариський матч. Італія (ж) – Україна (ж) – 2:1

Михайло ВОЛЯНЮК («Кардинал-Рівнестандарт»).

Саме такої натхненої та впевненої гри, як у матчі з «ДЕ Трейдингом», чекають від Волянюка у Рівному. І справа не тільки в тому, що Михайло зробив хет-трик у матчі з «трейдерами». Справа ще і тому, що наразі цей «стовп» перебуває у дуже хорошій формі. Окрім того, наразі вся гра рівненської команди будується саме через Волянюка, який при цьому не тільки втілює у голи передачі партнерів, а і сам віддає результативні передачі. До того ж, Волянюк отримав довіру від головного тренера та час на майданчику – той самий час, якого йому подекуди не вистачало у «Продексімі». Тому, і грає зараз цей футзаліст з бажанням та натхненням.

Тренер: Олександр БОНДАР («Кардинал-Рівнестандарт»).

Тренер, з яким у Рівному пов’язують особливі надії, показав хороший результат у третьому турі, оскільки його команда обіграла «ДЕ Трейдинг». Хтось може сказати, що рівняни обіграли одного з поточних аутсайдерів чемпіонату. Хтось скаже, що команда з Рівного зараз у кращому тонусі, ніж представники Донеччини. А хтось ще може сказати, що Бондар буде гідний звання найкращого тренера туру, якщо обіграє когось з топ-клубів. Але з «ХІТом» «Кардинал-Рівнестандарт» вже зіграв (і, до того ж, непогано зіграв! – А. Т.), а з «Ураганом» та «Продексімом» у рівнян ще будуть матчі. Але наразі, якщо проаналізувати третій тур, то кандидатура Бондаря нам здається найбільш оптимальною.

Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5»

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*