Пекарську відкрили. З’явилися перші авторагулі

Авторагулі

Що ж, друзі, Воробус нарешті має вільний час, то ж, як завжди, спробує порадувати наших читачів актуальними темами.

Перше про що розповім, так це про вулицю Пекарську, яку так серйозно почали рекламувати коли розпочався капітальний ремонт. Ще тоді, більше року тому побачив на проекті дві велосипедні доріжки. Стало цікаво, а як же на такій вузькій вулиці зможуть забрати велику кількість автомобілів, які роками там паркувалися? Чи не буде такої ж ситуації як на Княгині Ольги, коли біля бізнесцентру власники автомобілів чхати хотіли на якісь там велосипедні дороги.

Що ми маємо зараз? Пекарську відкрили, а рагулів вже назбиралося, ой, як багато. У районі початку вулиці Чернігівської горе-водії ще так-сяк намагаються правильно паркуватися, а ось те, що відбувається біля медичного університету як мега рагулізмом назвати не можливо.

Рагулі на Пекарській

Хто у нас вчиться у «медичному»? Правильно, діти мажорчиків, яким начхати на якісь там велосипедні доріжки. Сьогодні зранку спеціально взяв двохколісного аби глянути як там і що. Побачив драматичну ситуацію – фактично від стоматології і до вулиці Шімзерів вся вулиця заставлена дорогими автомобілями.

Також читайте:   Чому на території головного корпусу торговельно-економічного університету нема велостоянки?

Десь так і думав що так буде. Намагаюся вирішити цю ситуацію через Гарячу лінію міста та Урядову лінію, написавши відповідні звернення. За одно й побачу чи міська влада на щось здатна, адже у Львові ж є евакуатори. Принаймні, мої звернення були прийнятими до уваги.

Часові рамки вирішення питання невідомі адже ще немає знаків, які вказують що саме тут проходить велосипедна доріжка, а просто гарно прикрасили вулицю.

А тепер моя особиста думка. Вважаю, що з правої сторони робити велосипедну дорогу було недоцільно. Не таким вже є насиченим трафік по Пекарській, щоб всі не впоралися завдяки одній велосипедній доріжці. І то люди-рагулі ходять по велосипедній доріжці якби приїхали з якогось глухого села.

Ще мене зараз цікавить вулиця Степана Бандери. Там теж рагулів повно. Кажуть що там вже почав працювати евакуатор. Цікаво як у Європі з цим боряться, думаю там ніхто ні з ким не панькається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 07.09.2021 пише:

    От пересядеш на авто , будеш дивитись на це зовсім по інакшому. Коли було 40 паркомісць і то не було де встати. Покращили зробили 20 . От і виходить що все життя ставив машину біля свого дому а тепер зась бо відітієлі всюди мають бути доріжки.Все пізнається в порівнянні тому поки не спробуєш не зрозумієш автомобіліста…

  2. Stakeholder 13.09.2021 пише:

    Різниця між нами і ЄС в тому, що в нас водії ще дуже розбещені дешевим утримуванням автомобіля, смішними штрафами, і таким же співвідношенням платних парковок до безкоштовних. В нас взагалі будь який простір де паркування не заборонено знаком автоматично вважається парковкою. На такій вулиці як Пекарська, в будь якому великому місті ЄС швидше всього половина паркомісць була б платною, інша половина була б розділена на місця зарезервовані для резидентів і безкоштовні місця з лімітом часу в робочі дні, ну і місця для інвалідів.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*