Все про продаж домашньої їжі

Все про продаж домашньої їжі

Домашня їжа – це важливо. Це словосполучення викликає завжди позитивні асоціації, про тепло, затишок, комфорт, про смаки, які тішать і дарують приємні емоції. Це запорука бадьорості і здоров’я. Але приготування їжі це справа затратна і по часу, і по силах. Багато страв потребують додаткового інвентарю, техніки, відпрацьованої технології.

Для тих, у кого бракує часу чи бажання займатись готуванням самостійно, є оптимальний вихід – їжа на замовлення.

Це кулінарний портал у Львові, повноцінний сервіс із базою продавців, які пропонують широкий асортимент домашніх страви, здатний задовольнити будь-які запити. Проект, створений із бажання об’єднати тих, хто любить готувати і тих, хто потребує якісної продукції.

Про портал сьогодні

FineFood бере свій початок зі спільноти однодумців на Фейсбуці, яка існувала не один рік, розвивалась, і на сьогодні має безліч сильних сторін:

  • досвід у сфері продажу домашньої їжі;
  • база продавців, перевірена і підтверджена великою кількістю відгуків від реальних покупців;
  • страви на будь-який смак і до різної нагоди (перші страви, напівфабрикати, домашні вареники, комплексні обіди, випічка та десерти, подарункова продукція, банкетне меню та багато іншого);
  • контроль за якістю виконання замовлень;
  • підтримка крафтових виробників, орієнтація на якість продукції у поєднанні з доступними цінами.

Продавці FineFood зможуть нагодувати охочих і на робочому місці, і допомогти зробити стратегічні запаси вареників чи голубців у морозильній камері, і спекти найсмачніший і гарно декорований торт, скласти солодку подарункову коробочку, підготувати традиційні страви до свят. Зробити це все швидко і з індивідуальним підходом до кожного клієнта, зі знанням всіх тонкощів по упаковці і доставці будь-якого товару.

Якщо Ви любите готувати їжу та маєте в цьому хороший досвід – запрошуємо Вас стати частинкою команди продавців FineFood.

Крім того, учасники об’єднання активні і в соцільному житті Львова. Неодноразово вони приймали участь у ярмарках-продажах власних страв, в тому числі і організованих із благодійною метою, відбулось уже декілька кулінарних фестивалів FineFood. А на таких заходах завжди є і спілкування, і можливість вибрати собі продавців із кращою продукцією, аби надалі користуватись їх послугами.

FineFood – це ресурс, здатний стати ліпшим другом і помічником кожного мешканця Львова, коли справа стосується смачної та якісної домашньої їжі. Бо тут зібрані люди, які дуже добре знають, що таке смачно, як вдома.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*