Все, що Вам слід знати про BMW 330i G20 M Sport - Блог про Львів

Все, що Вам слід знати про BMW 330i G20 M Sport

BMW 330i G20 M Sport

Нещодавно наш автомобільний ринок був прикрашений випуском абсолютно нового BMW G20 3 серії – доступного в унікальному варіанті 330i M Sport. Спеціалісти компанії toptuning.ua розповідають про його найсильніші сторони.

Встановлення балансу між спритністю та комфортом

Протягом останніх кількох поколінь BMW наполегливо працювала над розвитком своєї 3-ї серії як спортивного седана. Спортивний седан повинен бути різким і точним, коли ви цього хочете, і при цьому бути відчутно комфортним у повсякденному житті. Це останнє покоління G20 є кульмінацією понад 40 років роботи.

Це те, що краще пережити, ніж пояснити. Гнучка якість їзди під час круїзу поступається місцем керованості та спритності, коли ви цього хочете, поєднуючи дві якості майже непомітно та забезпечуючи дві дуже різні характеристики без шкоди для будь-якого кінця спектру.

Надійні показники з турбонаддувом

Турбокомпресори з’явилися в лінійці бензинових двигунів BMW лише на короткий момент у 1970-х роках і майже зникли протягом наступних трьох десятиліть. Повернувшись, вони повернулися з ударом-спочатку з 3,0-літровим рядним шестициліндровим двигуном з турбонаддувом, знайденим у E90 335i, і врешті-решт застосували до всього, починаючи від 1,5-літрового трициліндрового двигуна і закінчуючи 4,4-літровим V8.

Цифровий зв’язок у всьому

Для цього покоління серії 3 BMW вирішила просто замінити весь кластер великим екраном, що дозволяє водіям налаштовувати, яку інформацію вони бачать і як вони її бачать. BMW Live Cockpit Professional-12,3-дюймова повністю цифрова панель приладів сидить перед водієм, а 10,25-дюймовий сенсорний екран-центральна частина приладової панелі.

Також читайте:   Музей автомобілів у Турині (Італія). Частина друга (фотогалерея)

Але технологія виходить за межі поверхні. Завдяки використанню операційної системи BMW 7.0 власникам надається ряд функцій, таких як інтелектуальний особистий помічник BMW, що дозволяє керувати голосом природною мовою. Якщо ви володієте певними розумними пристроями Samsung, Ви можете використовувати функцію NFC, щоб розблокувати двері автомобіля і навіть запустити автомобіль за допомогою цифрового ключа BMW.

Тонка еволюція стилю кузова 3-ї серії перетворилася на щось більш компактне та мінімалістичне, на автомобіль зі зрілістю та присутністю завдяки плавним лініям кузова та виразним елементам стилю. Адаптивні світлодіодні фари миттєво помітні здалеку, тоді як ці тонкі L-подібні 3D-світлодіодні задні ліхтарі підкреслюють ширину і стійкість G20. Хто хоче ще більше удосконалити свій BMW G20 – Вам сюди: https://toptuning.ua/3-g20-g21-2018-…/.

Існує навіть широкий вибір привабливих кольорів. Альпійський білий, чорний сапфір та сірий мінерал складають цілий ряд монохромних варіантів, а вогненний оранжевий захід сонця та приголомшливий синій портмао також доступні, якщо ви шукаєте щось більш відверте. Вибір матеріалів інтер’єру – це сучасний шик зі шкірою Black Vernasca, або класична розкіш зі шкіряною оббивкою Cognac Vernasca.

За матеріалами сайту тюнинг BMW G20.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*