Вибір ляльки для Вашої дитини - Блог про Львів

Вибір ляльки для Вашої дитини

Вибір ляльки для Вашої дитини

Якщо Ви проводили багато часу, дивлячись на ляльок, чи то в процесі покупок у дорослому віці, чи під час гри під час власного дитинства, Ви б відзначили широкий спектр доступних стилів – від дуже гнучких ляльок і ганчіркових ляльок, до сформованих ляльок, подібних до немовлят. Ось кілька думок і порад, які допоможуть Вам вибрати першу ляльку для доньки.

По-перше, подивіться на ляльку. Вона приваблива? Якщо ваша дитина буде проводити багато часу з цією іграшкою, на неї має бути приємно дивитися. У ляльок може бути тенденція до дратівливої або моторошно щасливої міміки. Більш м’які вирази обличчя залишають дитині можливість вибирати, що лялька відчуває.

Тіла ляльок насправді можуть бути виготовлені зовсім по-різному, і існують деякі теорії щодо того, який вид може підійти для дітей у різному віці. Якщо Ви вибираєте ляльку для немовляти або маленької дівчинки, пам’ятайте, що лялька, швидше за все, піде їм у рот, тому виберіть ту, яку можна безпечно жувати.

Для дитини від двох до чотирьох років Ви можете вибрати ляльку з простим, міцним тілом і одягом, яким легко маніпулювати. Діти приблизно у цьому віці виявляють дуже різний інтерес до ляльок; деякі цікавляться лише головоломкою, як ляльку роздягнути. Інші готові запхати ляльку в слінг і носити її скрізь, розмовляючи з усіма через гру. Лялька з напівз’єднаними або міцно прикріпленими руками та ногами краще переносить енергійне поводження. Дитина у такому віці буде у захваті, якщо їй подарувати м’який музичний пупс”Jutu love”.

Також читайте:   Купити дитячий майданчик у Львові: топ виробників

Повністю з’єднані тверді ляльки вимагають більш обережного поводження з ними, але вони дозволяють гратися як с справжнім немовлям: годувати, змінювати підгузник- заняття, яким діти старшого віку часто віддають перевагу. Вони представлені в цілому діапазоні – від тих, які більше схожі на немовлят, до тих, що здаються дітьми. Крім того, у цих ляльок зазвичай є функції, які дозволяють вибирати відтінки волосся, очей та шкіри, які можуть бути більш -менш схожі на вашу дитину. Деяким дітям подобається ідея ляльки, яка на них схожа, а іншим хочеться зовсім іншої. Це правильний час, щоб поміркувати над тим, що найбільше хотіла б Ваша дитина, тому що діти часто вливають у свої ляльки більше любові і, здається, більше спілкуються з цією іншою «людиною», ніж у молодшому віці.

Переглядаючи всі можливі варіанти, намагайтеся пам’ятати про своїх дітей та їх вік. Тоді довіртесь своєму інстинкту. Адже саме Ви найкраще оцінюєте, що найбільше сподобається Вашому малюкові.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*