Як прикрасити дім для святкування Дня Народження?

Як прикрасити дім для святкування Дня Народження?

Не завжди є можливість святкувати уродини поза домом. Карантин був цьому яскравим прикладом. Залишається прикрашати дім і насолоджуватися компанією найрідніших. Прикраси створюють атмосферу вечірки. Вони змушують іменинника відчувати любов.

То з чого ж почати?

Використовуйте повітряні кулі

Повітряні кулі є класичною прикрасою дня народження. Це чи не найкращий спосіб додати колір і створити веселу атмосферу для юнацької вечірки.

Існують унікальні способи розташування повітряних куль, щоб вони відповідали Вашому баченню прикраси вечірки:

  • Приклейте їх до стіни, щоб створити святковий фон. Або, можливо, написати «з днем народження», ім’я іменинника, його вік тощо.
  • Підвісьте повітряні кулі до стелі, щоб створити чарівне відчуття.
  • Прив’яжіть їх до стрічки, щоб вийшла барвиста гірлянда.
  • Прикрасьте ними торт до дня народження. Як? Використовуйте міні -повітряні кульки разом з паличками для льодяника. Покладіть їх на торт куди завгодно.
  • Створіть фотозону. Використовуйте гелієві кульки і повісьте на стрічки фотографії іменинника.

Замовити кулі для оздоблення святкового приміщення можна тут: https://sharikinadom.com/den-rozhdeniya.

Прикрасьте квітами

Квіти є основною частиною декору дня народження та піднімають настрій. Виберіть сезонні живі квіти у кольорах, які відповідають темі, щоб отримати повний вишуканий вигляд.

Або перейдіть до нетрадиційного використання квітів. До прикладу, барвисті квіткові пелюстки, розкладені на підлозі, фуршеті або столі з подарунками, – це ще одна чудова деталь прикраси.

Зробіть зручною підлогу

Створіть затишну атмосферу для відпочинку невеликої групи друзів. Покладіть на підлогу великі та пухнасті подушки, м’які ковдри та крісла з бобових мішків. Розставте їх навколо невимушеного столу. Цей простий трюк з простором для вечірок змушує гостей почуватись комфортно та заохочує спілкування, ігри та сміх.

Креативте з їжею та напоями

Смачна їжа та торт – обов’язкова умова для чудового святкування дня народження.

Розташуйте підноси з апетитними солодкими та солоними закусками у різних місцях по дому, щоб задовольнити смак кожного гостя.

Стилізація напоїв – це ще один спосіб внести свій внесок у святкову атмосферу.

Подайте коктейлі або лимонад з ягодами в пляшках із нестандартною соломкою для вишуканого вигляду. Замість звичайних кубиків льоду, використовуйте заморожені фрукти, квіти або трави, щоб додати сучасний напій до напоїв.

Використовуйте конфетті

Посипте його по всьому будинку, наповніть ним повітряні кульки. Конфетті додає яскравого кольору та позитивного відчуття будь -якому простору. Це піднімає настрій, і всім це подобається. Крім того, вони є чудовим декоративним варіантом для вечірки з обмеженим бюджетом.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*