Як вибрати найкращу подушку для дитини? - Блог про Львів

Як вибрати найкращу подушку для дитини?

дитяча подушка

Вибір дитячої подушки може, як мінімум, заплутати. У вас можуть виникнути запитання, наприклад, коли найкращий час купити дитині першу подушку? Які матеріали найкращі? Як вибрати правильний рівень міцності? А як щодо алергенів? Запитуємо та отримуємо відповіді від спеціалістів магазину podushka.com.ua.

Коли купувати першу дитячу подушку

Якщо Ваша дитина спить на животі або на спині, подушка не знадобиться.
Приблизно у 2 роки діти починають спати на боці, і буде потрібна подушка. Оскільки положення сну змінюється, шия потребує підтримки, щоб запобігти виникненню проблем із хребтом. Найпростіший спосіб визначити, чи прийшов час купувати першу подушку Вашій дитині – це перевірити, чи вона підкладає руку під голову. Якщо так, пора розпочати пошук.

Уникайте використання подушок для дорослих

Можливо, буде спокуса зняти з свого ліжка подушку і подарувати її дитині, але це може принести більше шкоди, ніж користі. По-перше, подушки для дорослих набагато товщі дитячих. Це може викликати спотворене положення сну, що змушує шию згинатися в неприродний кут.

Оскільки подушки для дорослих, як правило, товщі та повніші, також підвищується ризик задухи. За загальним правилом, подушку для дорослих не можна використовувати дітям віком до десяти років.

Порада від Воробуса: в Інтернет-магазині “Подушка” також можна придбати для своєї дитини дитячі іграшки, одяг для дітей, канцтовари, дошки для малювання та багато інших товарів.

Також читайте:   Муки ремонту: яку стелю обрати?

Комфорт чи підтримка шиї

Ваш перший інстинкт – переконатися, що вашій дитині буде максимально комфортно. Але важливо враховувати підтримку одночасно. Звичайно, м’яка і пухка пір’яна подушка може здатися гарною ідеєю, але вони зазвичай не забезпечують достатньої підтримки маленьких головок.

Чим м’якша подушка, тим більша ймовірність затиснути ніс і рот під час сну. Чим важча і тведіша, тим незручніше буде. Вся справа в тому, щоб знайти ідеальний баланс.

Коли м’який занадто м’який?

В ідеалі, коли Ви натискаєте пальцями на подушку, вона повинна повернутися у форму за лічені секунди. Якщо це займе більше 10 секунд або взагалі не відновить свою форму, то вона не зможе забезпечити належну підтримку шиї та верхньої частини хребта.

Коли твердий надто твердий?

Використовуючи точно такий же тест пальцем, добре потисніть подушку. Якщо слід малий або його взагалі немає, тоді на подушці буде незручно спати. Очевидно, що твердіша подушка забезпечує більшу підтримку, але це також може призвести до поганої якості сну. У міру дорослішання дитини ідеально використовувати тверду подушку під м’якою. Але поки вони не досягнуть цього віку, Вам захочеться чогось, що поєднує в собі підтримку та комфорт.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*