«Agromat CUP». Історія турніру - Блог про Львів

«Agromat CUP». Історія турніру

Agromat cup

Як відомо, 30-31 жовтня, у СК «Арена Спорт» відбудеться щорічний турнір «Agromat CUP». Він стане шостим за ліком. Братиме участь у цьому турнірі, за перемогу в якому позмагаються вісім команд, й футзальний клуб «Галицька здоба», який минулого року став тріумфатором «Agromat CUP 2020».

2016 рік

А розпочалася історія турніру п’ять років тому. У період із 12 по 13 листопада справжнє футзальне свято організували для волинських та київських футзалістів Асоціація міні-футболу (футзалу) Волині спільно з компанією «Агромат-Україна». Тоді взяло участь у прем’єрному турнірі 7 команд, які в одноколовому форматі визначили чемпіона.

Ним стало місце Динамо. «Сріблом» задовольнилися гравці київського «Агромату». Почесне третє місце зайняв ще один «Агромат», але луцький.

2017 рік

У 2017 році турнір знову відбувся. Найцікавіше, що з СК СНУ «Agromat CUP» переїхав у СК «Арена Спорт». Змагання відбувалися з 14 по 15 жовтня й зібрали також 7 команд. Знову груповий турнір, за підсумками якого переможець «Agromat CUP 2016» луцьке «Динамо» задовольнилося третім місцем. «Срібло» завоювали гравці київського «Агромату».

Перемогу ж здобули гравці луцького «Стелсу», які у шести матчах здобули п’ять перемог та один раз зіграли внічию.

2018 рік

27-28 жовтня 2018 року відбувся третій за ліком «Agromat CUP». На цей раз кількість команд було збільшено до восьми. Змінився й формат змагань. Вісім команд було поділено на дві групи по чотири команди. Дві перші з кожної з груп виходили у півфінали Вищої ліги, а невдахи боролися за перемогу в Першій лізі.

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» - переможець «Кубка Покрови 2022»

У підсумку, переможцем Вищої ліги став «Кураж», який у фіналі знову ж таки здолав київський «Агромат» – 3:1. «Столичні» третій рік поспіль залишилися без «золота». Третє місце посіли гравці FC «Respect», які лише в серії пенальті перемогли «Конструктив».

2019 рік

Четвертий за ліком «Agromat CUP» відбувся у Луцьку 2-3 листопада, знову зібрав 8 команд й приніс таку довгоочікувану перемогу київському «Агромату». Кияни з четвертої спроби, але таки взяли верх над всіма. У фіналі вони з рахунком – 4:2 перемогли «Динамо». «Бронзу» ж здобув «Любарт», який з мінімальним рахунком переміг «Кураж» – 3:2.

2020 рік

Рік тріумфу ФК «Галицька здоба». Відбувся «Agromat CUP 2020» у період 31 жовтня-1 листопада. 8 команд вийшли на старт, були розбиті на дві групи по 4 команди, а опісля у матчах плейоф визначили переможця.

У фінальному поєдинку «пекарі» були сильнішими за київський «Агромат» – 2:1. «Бронзовим» призером стало «Динамо», яке здолало «Рівнестандарт» – 3:1.

Хто стане переможцем «Agromat CUP 2021» дізнаємося вже незабаром.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*