Чи варто спілкуватися з колишніми?

Спілкування з екс

Пам’ятаєте ще зовсім юний Воробус колись казав що любов врятує світ. І як би ми цього не хотіли, не зарікалися, але пару мати таки треба. Це ж дуже класне відчуття що ти комусь потрібен, тебе хтось чекає, хтось за тебе подбає, є з ким порадитися.

Але, не завжди буває так як ми цього би хотіли. Пари сходяться, розходяться і досить часто чую від людей питання: «а чи варто спілкуватися з колишніми?».

У сьогоднішньому пості про це поговоримо.

Отже, у житті бувають різні ситуації. Тому, не є дивним той факт, коли пара розходиться. І тоді виникає питання, а чи будуть «екси» між собою спілкуватися. Та й, зрештою, чи потрібним є це спілкування.

Більшість людей схиляються до того, що треба «палити мости» й повністю завершувати спілкування. Саме таким чином колишні партнери зможуть знайти нових супутників для можливого спільного життя. Так радять і психологи. Хоча, з останніми я би радив бути акуратними. Психологи, наркологи, отоларингологи, урологи роблять все можливе аби до них ходили пацієнти. Ну, а як тоді заробляти кошти на життя? Запам’ятайте собі, що жоден уролог вам не порадить як бути в тій ситуації. Все залежить від вас.

Також читайте:   Як називати кохану дівчину?

Щоб наші читачі розуміли у перші дні, тижні, місяці після розриву вам буде незвично. Ну, уявіть собі ви разом гуляли, спали, жили, а потім в один момент все закінчилося. Треба собі «зарубати» на носі, що будувати особливих ілюзій не варто. Ваша екс-половинка з часом може за вас і забути адже з’явиться хтось інший. Але, головне питання – чи спілкуватися?

Мені здається тут вже все залежить від того наскільки «екси» любили один одного. Якщо були хороші відносини, то люди можуть між собою товаришувати, всілякими шляхами допомагати один одному. Можливо з часом народ буде й друзями. Я ще сміявся що був би прикол якби хтось з «ексів» запросив колишнього (колишню) на майбутнє весілля.

Хотілося би почути також вашу точку зору по цій проблемі. А поки що живіть, радійте життю, кохайте й будьте коханими й якось буде. Час розставить все на свої місця.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 15.10.2021 пише:

    на мою скромну думку, якщо колишні продовжують спілкуватися відразу після “розриву” стосунків, то який сенс тоді було розходитись?
    так, вони можуть спілкуватися в подальшому, і навіть запрошувати одне одного на свої весілля, але повинен пройти не один рік паузи для того щоб люди змогли реально подивитись одне на одного по-новому, а не через призму все тих же розірваних стосунків.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*