Друк фотографій у Львові

Друк фотографій у Львові

За допомогою онлайн-сервісу “Фоторадость” Ви можете замовити друк фотографій Львів, перебуваючи вдома, у відпустці, на урочистому заході за лічені хвилини. Для цього потрібно завантажити вибрані файли на сайті компанії і оформити замовлення. Оператор максимально швидко прийме його в роботу і відправить Вам готові знімки за допомогою “Укрпошти” або “Нової пошти”.

Якісний друк фотографій у Львові

Щоб знімки порадували вас яскравими фарбами і реалістичною передачею кольору, компанія використовує сучасний цифровий мінілаб та професійну фотобумагу FUJI. Згідно з міжнародними дослідженнями, виготовлені таким способом фото не зблякнуть і через 100 років.

Власники смартфонів можуть легко робити сотні і тисячі кадрів, а ось обробити їх, розсортувати, забезпечити надійне зберігання часу часто не вистачає.

Цифрові файли не змогли замінити чарівності паперових фотографій, за допомогою яких можна вести сімейний літопис, створювати красиві колажі і робити портрети в рамочках, щоб поставити їх на столик біля ліжка або розмістити на стінах у вітальні.

Актуальною залишився друк фотографій для бізнесу. Не тільки професійна зйомка, а й якісно виготовлені фото допоможуть в складанні портфоліо моделям, художникам, майстрам для самопрезентації, їх можна також використовувати як матеріал для виставок і реклами, випуску сувенірної продукції.

Також читайте:   Проблеми молоді: Як знайти роботу?

Фото можуть бути виготовлені:

  • на глянцевому або матовому папері;
  • із зображенням без відступів або в білій рамочці (Insta, Polaroid), на якій можна зробити вітальний напис або залишити позначки;
  • в розмірах від 9х9 до 21х30 см.

Як зробити замовлення друку фото у Львові

На сайті студії “Фоторадость” можна завантажувати фотографії одразу виділяючи усі необхідні або просто перетягувати їх з папки в робоче поле, а потім необхідно вказати для кожної:

  • кількість,
  • розміри,
  • вид паперу,
  • необхідність корекції.

Замовлення надходять у роботу в день прийому. Вам може зателефонувати менеджер, щоб уточнити його деталі або адресу.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс допоможе швидко розібратися з опціями на сайті і знайти необхідну інформацію, також на сторінці є навчальний ролик, як замовити друк фото Львів. Реєстрація відбувається автоматично, а логін і пароль прийдуть в листі на електронну пошту.

Фотографії зі щасливими моментами, портрети дорогих людей, фантастичні пейзажі, які ви зняли в подорожах – це джерело гарного настрою і позитивної енергії, а рекламні знімки, виготовлені в компанії “Фоторадость”, допоможуть вам знайти хороших замовників і престижну роботу.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*