Гранд ліга ОАКЛ 2021. Коли перемога не дозволяє «пекарям» вийти у фінал - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ 2021. Коли перемога не дозволяє «пекарям» вийти у фінал

Галицька здоба

Вчора, 1 жовтня, на штучному майданчику «Знесіння» відбувся другий півфінальний поєдинок серії плейоф, в якому між собою зустрілися: ФК «Галицька здоба» і «DevPlanet». До цього протистояння команди підходили в різних настроях. Після поразки у першому матчі – 3:5, нашій команді необхідно було перемагати як мінімум у два голи. Підопічним же Євгена Москвіна достатньо було програти з різницею в один м’яч.

Тому, й не дивно, що з перших хвилин гри «біло-фіолетові» обрали захисну тактику, повністю віддавши ініціативу «червоно-жовтим». Буквально у першій атаці міг забивати Сергій Тригубець, але «шкіряний» після його удару «поцілував» стійку. Проте, граючий тренер ФК «Галицька здоба» таки добився свого на 8-й хвилині, коли після пасу Романа Москалика елегантно п’ятою переправив м’яч у світку воріт «DevPlanet».

Після голу ситуація на майданчику не змінилася. «Галицька здоба» й на далі грала першим номером, а гравці «DevPlanet» стояли в обороні, зрідка контратакуючи. Один із таких моментів мав Тарас Мацик, але з вбивчої позиції не зумів влучити у площину наших воріт. У «пекарів» же мав забивати невтомний Сергій Тригубець, але на цей раз замкнути передачу свого партнера він не зумів.

За мінімальної переваги в рахунку «пекарів» команди й пішли на перерву. Після неї градус гри ще збільшився. Спершу в дуже спірному епізоді судді гри не дають пенальті на Сергію Тригубцю, а вже за деякий період часу вихід 2 в 0 вдало реалізовує Богдан Стефанків. За такого рахунку команди мали би пробивати післяматчеві пенальті.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: стали відомі всі групи Елітного раунду

Але, але і ще раз але. Іншого думки про це мав Юрій Ленько. Злий геній нашої команди за три хвилини до завершення другого тайму у буквальному сенсі цього слова «похоронив» всі надії «червоно-жовтих» на вихід у головний фінал літньої першості.

Звичайно, після пропущеного голу «Галицька здоба» зняла воротаря, атакувала з п’ятим польовим, але забити такий бажаний третій гол не змогла. 2:1 – перемога, яка дозволила кваліфікуватися у фінал саме «DevPlanet». Вітаємо суперника, а щодо ФК «Галицька здоба», то вже наступного тижня наша команда зіграє у матчі за третє місце проти «Нових імен».

«DevPlanet» – ФК «Галицька здоба» – 1:2 (0:1)

«DevPlanet»: Боднар, Фролов, Вітрук, Ленько, Мацик, Хіреш, Губченко, Сікач, Вл. Малецький, Мик. Малецький

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Чеботарь, Тригубець, Стефанків, Кушецький, Москалик, Стегніцький, Коваль, Янів.

Голи: Ленько, 37 – Тригубець, 8, Стефанків, 29.

Кращі гравці за версією пресслужби: Тарас Боднар – Сергій Тригубець.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*