Ігор Борсук: «Чемпіонати світу на Таїті та у Колумбії не забуду ніколи» - Блог про Львів

Ігор Борсук: «Чемпіонати світу на Таїті та у Колумбії не забуду ніколи»

Ігор Борсук

Продовжуємо серію інтерв’ю з учасниками «Кубку Волинської газети 2021» і на черзі гравець, який свого часу зіграв не малу кількість матчів за ФК «ХІТ», брав участь у чемпіонатах світу та являється капітаном збірної України з пляжного футболу. Сьогодні в гостях у пресслужби ФК «Галицька здоба» – Ігор Борсук.

– Ігоре, перші враження від турніру в Луцьку: склад учасників, рівень команд.

– Будете сміятися, але в Луцьку я побував вперше. Ніколи б не міг подумати, що тут є такий крутий спорткомплекс. Щодо турніру, то приємно здивував рівень команд-учасниць. Особисто для мене було престижно зіграти на «Кубку Волинської Газети».

– Як сталося так, що Ви потрапили до складу ФК «Галицька здоба»?

– Запросив мене пограти за «пекарів» мій хороший друг Сергій Чепорнюк. Час був, здоров’я також, то ж вирішив спробувати. Користуючись нагодою хочу подякувати футзальному клубу «Галицька здоба» за нагоду зіграти на турнірі в Луцьку. Команда у вас цікава, давно слідкую за виступами «червоно-жовтих». Особливо запам’яталися виступи на нещодавньому «Кубку Львівщини 2021».

– Чим зараз займається Ігор Борсук?

– Одразу ж хочу розвіяти всі слухи, професійну кар’єру я не завершував. Нещодавно завершився пляжний сезон, де я разом зі збірною України грав у Євролізі. Щодо футзалу, то на даний момент я в статусі «очікування», працюю в структурі ФК «ХІТ» й очікую на нові пропозиції. Сили та бажання грати є, то ж останнього слова у цьому виді спорту ще не сказав.

Також читайте:   Сергій Тригубець: «Галицька здоба» планує створити команду «U-20»

– З Вами завжди приємно поспілкуватися. А чи можете пригадати за Вашу не коротку кар’єру історію, яка на завжди відклалася у голові?

– Таких історій багато, але найбільше запам’яталися виїзди на острів Таїті, куди я їздив на чемпіонат світу з футзалу та турне в Колумбію (чемпіонат світу з футзалу – авт.). Щоб ви розуміли летіти на Таїті 36 годин, 12 годин різниця в часі, ми прилетіли дуже втомленими, а нас зустрічали з танцями, пропонували поплавати з акулами тощо.

– Побажання всім шанувальникам футзалу.

– Бажаю всім нам міцного здоров’я, меценатам – розвивати спорт, вкладати у нього гроші, а гравцям обходитися без травм.

Розмовляв Ігор Воробій, пресслужба ФК «Галицька здоба»

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*