На велосипедній доріжці біля монументу Героїв Небесної Сотні встановили решітки безпеки

Безпека понад усе

Якщо чогось добиватися, то це неодмінно відбудеться.

Як відомо, автор блогу є затятим велосипедистом. Таким я колись не був аж до поки не придбав собі велосипед. Від цього часу почав їздити містом, знайомився з інфраструктурою й само собою влаштовував із колегами так звані батли.

Розваги, розвагами, а ось благоустрій – це те, за чим треба дивитися у нашому з вами місті. Хто має «коня», ті знають, що біля монументу Героям Небесної Сотні (район вулиці Підвальної) облаштували велосипедну доріжку. Виїхати нею можна на вулицю Льва.

Все було би добре якби не одне але. Так, велосипедна доріжка гарно спроектована, повертає на, згадувану вище, вулицю, стоїть знак, але все ж була небезпека з’їзду вниз по сходах. Особливо це стосується поїздок в нічну пору.

Спілкувався я з ЛКП «Зелений Лев», з Галицькою райдержадміністрацією, але вони вічно «футболили» мене один до одного. Все змінив запит на Гарячу лінію міста, яка мене останнім часом дуже радує. Фактично всі звернення, які подаю опрацьовуються. Так ось, на тему небезпеки з’їзду сходами було звернення, мене повідомили, що ЛКП «Зелений Львів» закупив необхідну перегородки і до кінця вересня їх мали поставити біля сходів.

Також читайте:   Як вибрати квадроцикл: головні фактори, які варто врахувати при покупці

Вчора, 6 жовтня, мені надійшло повідомлення від згадуваного ЛКП, в якому було продемонстровано завдяки фотографіям, що роботи виконані успішно. Таким чином, це є маленькою перемогою Ігоря Воробуса та всіх велосипедистів.

Тому, ніколи не лінуйтеся щось просити від міста, від держави. Можливо не з першого разу виконаються ваше прохання, але все ж виконають.

Обов’язково на днях візьму свого ровера, поїду на монумент Героям Небесної Сотні й гляну що там і як. Думаю саме ці перегородки допоможуть уникнути небезпеки.

До речі, на цій ділянці є також інша проблема – нормальний заїзд на велосипедну дорогу з вулиці Винниченка. Не може бути таке, що ти їдеш по дорозі, зупиняєшся, наражаєш себе на небезпеку, злазиш з велосипеда й аж тоді заїжджаєш на бажану велодорогу. З цим шось треба робити. Побачимо, що скаже на це все місто.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 09.10.2021 пише:

    Воробус топ, так тримати! Я також звертав увагу на цю небезпечну ділянку в одному з попередніх коментарів. Приємно, що Воробуса, а заодно й мене почули.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*