PARIMATCH Екстра-ліга: символічна збірна 7 туру - Блог про Львів

PARIMATCH Екстра-ліга: символічна збірна 7 туру

7 тур

Футзальний портал «5х5» оприлюднює свою традиційну символічну збірну найкращих гравців чергового туру PARIMATCH Екстра-ліги. Отже, знайомимося з лауреатами.

Олександр Кравець («ДЕ Трейдинг»).

Найкращий воротар туру. Своїми «сейвами» він суттєво посприяв перемозі «ДЕ Трейдингу» у Хмельницькому. Так, він пропустив один м’яч, але у багатьох епізодах буквально виручав свою команду. І саме гра Кравця на «останньому рубежі» фактично надихала підопічних Олександра Хурсова на подвиги в атаці, що і призвело до підсумкової перемоги над «Соколом». І щось підказує, що такими темпами Кравець цілком реально може виграти у Гурка конкуренцію за право бути першим номером у команді з Миколаївки.

Віталій Радевич («Ураган»).

Був однією з найбільш помітних персон у домашньому матчі проти «Кардинала-Рівнестандарта». Кілька разів міг забити сам, але не забив. Окрім того, часто своїми нестандартними рішеннями заводив суперників у глухий кут. Саме за це його цінували у ДЮСШ «Енергія» та Академії «ЛТК». Саме за це його цінували в основному складі «Енергії». І саме за це його зараз цінують в «Урагані». А те, що не забив – сподіваємось, що свої голи, так само як і нові нестандартні рішення для продовження атак, Віталій приберіг на Лігу чемпіонів.

Євген Сірий («ХІТ»).

Мабуть, не треба зайвий раз нагадувати, як у минулому сезоні Сірий неодноразово виручав «ХІТ», забиваючи важливі голи, особливо у грі з п’ятим польовим гравцем, яким Сірий як раз часто був. Цього разу Сірий теж забив, але у рівних складах. Проте, головне – не це, а те, що його гол став ключовим у матчі з «Енергією», і саме після голу Сірого рахунок став 3:1, що суттєво полегшило «кабельникам» завдання щодо здобуття очок у домашньому матчі з «Енергією». Та й окрім цього голу Євген часто був у центрі уваги та вигравав єдиноборства, не даючи опонентам щось створити. Черговий поєдинок на хорошому рівні для 88-го номера «ХІТа».

Також читайте:   Гранд ліга Львова. «Галицька здоба» здобула другу перемогу поспіль

Юрій Сагайдачний («ДЕ Трейдинг»).

За відсутності Калукова, який через ушкодження не зміг вийти на маич у Хмельницькому, вивів «ДЕ Трейдинг» з капітанською пов’язкою, і протягом гри вів за собою партнерів по команді. А його гол колишній команді фактично заклав фундамент першої перемоги «енергетиків» у новому сезоні.

Владислав Сорокін («Viva Cup»).

Однозначно – один з героїв туру, якщо взагалі не головний його гравець. Дубль у ворота АФФК «Суми» та дві гольові передачі – чотири очки за системою «гол + пас». Тому, навряд чи тут мають бути сумніви щодо Влада, який провів свій поки що найкращий матч за «Viva Cup».

Тренер: Олександр Хурсов («ДЕ Трейдинг»).

Команда Олександра Олеговича не тільки змогла здобути три очки, а вона це зробила у поєдинку з прямим конкурентом за місце у плей-оф. Більше того – завдяки цій перемозі команда з Миколаївки залишила останню сходинку турнірної таблиці. І, безумовно, головна заслуга в тому, що «ДЕ Трейдинг» провів і якісний, і переможний матч, належить наставнику цієї команди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*