Переваги військового одягу - Блог про Львів

Переваги військового одягу

військовий одяг

Сьогодні військовий одяг носять не тільки люди, які за родом своєї служби зобов’язані це робити. Він також незамінний в важких умовах, таких як: рибалка; полювання; похід або ж гра в пейнтбол, так як це зручний, якісний, безпечний і стійкий до зносу одяг.

Також цей вид одягу популярний у співробітників охоронних компаній. Він надає колоритності, серйозності і в очах простого цивільного людина в формі здається сильнішою і більш дисциплінованою.

Завдяки високій якості пошиття військове вбрання має високий опір спеці, волозі, холоду, так як воно спочатку виготовлено для знаходження в екстремальних умовах. Крім того, якщо порівнювати ціни на повсякденний і військовий одяг, то якісний камуфляж купити виявляється не так дорого.

Ознайомитись із асортиментами та цінами на військовий одяг можна тут: https://militarka.com.ua/ua/.

Трохи історії

Кінець 19-го століття став стартом виробництва військового камуфляжу. До цього моменту солдати носили яскравий одяг. Трохи пізніше, розібравшись, що людей видно, стали робити маскувальні костюми, які свого часу зберегли безліч життів. Обмундирування кольору «хакі» в перший раз виготовили в Англії, перед війною. А у війні 1942 року «камуфляж» вже носили як німці, так і російські.

Що робить камуфляж популярним

Болотний колір чудово маскує військо. Противник не може розібрати ні точне розташування, ні точну кількість людей в ньому. З тієї ж причини такий одяг вибирають мисливці і рибалки. Залишитися непомітним – важлива частина отримання видобутку.

Також читайте:   Модні тренди у світі чоловічих ременів: що актуально в цьому сезоні?

Основні переваги перед звичайним одягом:

  1. підвищена зручність, так як продумана кожна деталь для уникнення людиною дискомфорту в перебуванні в екстремальних умовах;
  2. міцність і натуральність суміші матеріалів призначених для різних погодних умов, мета яких досягти оптимального рівня обміну повітрям, теплом і вологою (також існують всесезонні види обмундирування);
  3. вкрай висока доступність тактичної форми і невелика ціна дають можливість придбати її практично кожній людині;
  4. висока зносостійкість, опір до інтенсивного використання та частого прання, що повністю і навіть більше окупає покупку.

Шиють камуфляжний одяг з багатьох видів тканин. Але, щоб вона відповідав перерахованим вище параметрам, виріб потрібно купувати в спеціалізованих магазинах.

На звичайному речовому ринку дуже рідко можна зустріти дійсно гідний варіант. Найкраще здійснювати покупки в Інтернет-магазині. Там ви будете точно переконані, що камуфляж виготовили за всіма правилами, можете побачити сертифікат на продукцію. А ось речовий ринок «кишить» виробами, які робилися в підвалах працьовитими китайцями.

У якісному камуфляжному костюмі людина відчуває себе максимально комфортно. Немає ніякого сорому рухів. Всі шви – рівні й акуратні.

Особливістю камуфляжу є посилені місця, які піддаються найбільшому зносу. Це лікті, плечі, сідничний зона. Всі моделі особливі.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*