Поїхали на рибу: сім переваг для здоров’я від риболовлі - Блог про Львів

Поїхали на рибу: сім переваг для здоров’я від риболовлі

риболовля

Багато хто любить рибу їсти, а багато хто полюбляє і порибалити. Серед Вас, шановні читачі блогу, думаю є і такі, і такі. Я вибрав сім основних переваг для здоров’я від риболовлі, щоб дізнатися, чому це чудовий спосіб покращити Ваше психічне та фізичне самопочуття, незалежно від того, чи є Ви рибалкою профі чи любителем час від часу.

1. Риболовля підтримує Вас у формі

Вирушаючи на ловлю риби, Ваші основні групи м’язів, серце і легені добре тренуються. Вибір місця для риболовлі, який знаходиться в пішій доступності від Вашого будинку або в 10-15 хвилинах ходьби від Вашого автомобіля, є очевидним стимулом для аеробних вправ. Адже для того, щоб налаштувати, закинути, а потім накрутити сотні маленьких рибок, потрібно трохи сили. Не кажучи вже про величезних коропів чи щук, яких можна зустріти в наших водах.

До речі, все необхідне для рибної ловлі, сіті, снасті та інше спорядження можна купити в Інтернет-магазині тут: https://setesnasti.com.ua/rybolovnye-seti-snasti.

2. Риболовля збільшує споживання вітаміну D

Навіть коли небо сіре, перебування на вулиці означає, що Ваше тіло може поповнити критичні запаси вітаміну D. Вітамін D допомагає регулювати кількість кальцію і фосфату в організмі, підтримуючи здоров’я кісток і зубів. Він зміцнює Вашу імунну систему і був пов’язаний з боротьбою з депресією.

3. Риболовля покращує Вашу концентрацію

Перебування на вулиці та увага на навколишнє середовище покращує Вашу здатність зосередитися. Прогулянки на природі або просто проведення часу під листяними деревами призводять до змін у мозку, які покращують рівень концентрації.

Також читайте:   Що покласти у свій перший набір для риболовлі: поради для початківців від Golden Catch

4. Риболовля зменшує стрес

40% дорослих не сплять вночі через стрес, але просто перебування біля води знижує тривожність і вселяє якесь таке відчуття спокою.

5. Риболовля з друзями

Незалежно від того, якого Ви віку, коли Ви приєднуєтеся до рибальської братії, Ви стаєте мовби частиною спільноти. Ви можете рибалити рідко, але знаходження в оточенні однодумців, обмін інтересами та спілкування з новими друзями – це чудовий спосіб провести час.

6. Риболовля допомагає «відключитися»

Хоча більшість людей їде на риболовлю у вихідні, ми бачимо багато рибалок після роботи вздовж наших каналів. Тож залиште свій комп’ютер та електронну пошту, відійдіть від ігрової консолі чи планшета й дозвольте своїм очам відпочити на блискучій воді.

7. Риболовля підвищує вашу самооцінку

Риболовля пов’язана з особистими цілями, і досягнення цих цілей є надійним способом підвищити самооцінку. Це також навик усього життя, яким Ви можете насолоджуватися в будь-якому віці. Кожен рибалка пам’ятає свій перший улов. Просто подивіться, як світяться їхні очі, коли вони про це говорять.

Риболовля також є ідеальним навиком, який можна передати. Багато рибалок пам’ятають, як батьки, дідусь чи інший родич водив їх до водойми і показував їм, як зловити першу рибу. Проведення часу з сім’єю також сприяє почуттю безпеки та благополуччя, що робить риболовлю гідним заняттям.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*