Як Воробус заблукав у аварійному виході ТРЦ “Форум”

Аварійний вихід

Недаремно кажуть, що Ігор Воробус – це ходяча пригода. Не можу я без проблем куди-небудь піти. Ось і нещодавній візит у кіно завершився екстремально.

Як наші читачі вже знають, ходив я з компанією на продовження фільму про Дзідзя. Враження ви вже, мабуть, читали. А сьогодні про пригоду, яка відбулася зі мною.

Отже, під час сеансу автор блогу захотів у туалет. Фільм тривав фактично дві години, тому терпіти я не хотів, а вирішив таки швиденько збігати до «Едзя». Як це часто трапляється в кінотеатрах після початку сеансу контролери зачиняють двері і йдуть собі гуляти. «Форум» не став виключенням. Проте, перед початком фільму голос попередив, що в разі чого під екраном є надпис «Вихід» і якщо щось буде не так, то можна скористатися ними.

Загального виходу я не знайшов, не хотів наводити галас у залі, то ж пішов через евакуаційний. Про це рішення я ледь не пожалів.

Справа у тому, що знайти вихід там не так то і просто. Пригадую колись вже виходив через подібного роду виходи й вийшов на касі магазину, де продають попкорн. Цього разу двері зі залу зачинилися, повернутися назад я не міг, адже вони були зачиненими. Йду далі по стрілках, чую як триває показ фільму, бачу відвідувачів у коридорі, а вийти не можу. Відчиняю ще одні двері й вони згодом стають недоступними. Прикол та й годі. Пробую вийти по стрілках, які завели мене в темне приміщення, а потім й взагалі почало писати службове.

Також читайте:   Пила 10

На мить зупиняюся й розумію, що йти далі не варто. А хто його знає які там двері далі. Так можна й на вулицю вийти, або ж взагалі лишитися до завершення фільму.

У голові промайнув фільм «Пила». Викидаю дурні думки з голови, повертаюся назад до людей, бачу вікно, стукаю в нього, але люди мене не помічають. Вже потім зрозумів, що вікна там затемнені. Ну, і нарешті стукіт вже в іншому вікні почув охоронець та відчинив мені двері. Спитав мене що я тут роблю? Відповів що заблукав, з ким не буває.

Висновок – аварійні виходи класно, але треба їх робити більш зрозумілішими. А то так можна й годинами там ходити й не додивитися фільм. Спробую вирішити цю проблему на міському рівні.

А поки повертаюся на своє місце й додивляюся фільм. До речі, мої друзі відсутність Воробуса теж помітили й вже думали розпочинати пошук. Бережіть себе.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*