10 переваг штучних ялинок - Блог про Львів

10 переваг штучних ялинок

ялинка

Щороку мільйони домівок стикаються з дилемою вибору між штучною ялинкою і справжнім деревом. Ялинка є центральним елементом святкових прикрас кожного будинку, тому дуже важливо зробити правильний вибір. Якщо цього року Ви знову зіткнетеся з таким рішенням, ось 10 причин, чому штучне дерево може стати для Вас правильним вибором.

1. Вартість

Штучні ялинки можна використовувати знову і знову упродовж багатьох років, завдяки чому ці початкові інвестиції стануть відмінною економією грошей. Залежно від того, який стиль Ви виберете, штучне дерево може коштувати дешевше, ніж справжнє, і навіть більш дорога модель обійдеться дешевше в довгостроковій перспективі. Якщо Ви намагаєтеся мінімізувати фінансові наслідки святкового сезону, то штучна ялинка справді допоможе. Ознайомитися із цінами, асортиментом та купити штучні ялинки від виробника можна тут: https://rattwood.com/shop/shtuchni-yalynky/.

2. Зручність

Для тих, хто дуже зайнятий по життю, штучне дерево дійсно має сенс. Після того, як ялинка стоїть і прикрашена, вона не потребує догляду, поливу і не скидає голки на всю підлогу. Вам не доведеться пилососити ці голки.

3. Легкість транспортування

Штучні ялинки порівняно легкі на свій розмір, більші дерева розкладаються на окремі частини для перевезення чи зберігання. Після Різдва їх можна просто запакувати на горище, в гараж або в шафу для використання у наступні роки. Кожен, хто коли-небудь купував справжнє дерево, знає, що воно важке, незручне для маневрування, а більші дерева можуть не поміститися у Вашому автомобілі. Вони також можуть насмітити у Вашому домі.

4. Утилізація

Одна справа завезти свою ялинку додому, але після Різдва, якщо у Вас є справжня ялинка, Ви зіткнетеся з її утилізацією, після чого також доведеться прибирати. Штучна ялинка має лише потрапити до Вашого горища чи до комори.

5. Довголіття

Якщо Ви маєте тенденцію поставити свою ялинку досить пізно, справжнє дерево буде комфортно служити всі свята, але для тих, хто прикрашає оселю рано, це може бути інша історія. Справжні дерева з часом всихаються, і, якщо їх придбати раніше, вони можуть почати буріти до настання Різдва. Штучне дерево зберігає свій зовнішній вигляд і завжди буде виглядати яскраво і свіжо, незалежно від того, як довго Ви його залишите стояти.

Також читайте:   Привітання з днем студента

6. Алергія

У багатьох людей насправді є алергія на ялинки. Синдром різдвяної ялинки – як його стали називати – викликається цвіллю, яка росте на деревах. Ці природні цвілі, як правило, процвітають і швидко збільшуються, коли дерева з’являються в наших будинках. На ялинках було знайдено понад 50 різних цвілевих грибів, які можуть викликати симптоми застуди та напади астми. Штучні дерева не мають таких проблем і є безпечнішим варіантом, якщо у вашому домі є астматики чи алергіки.

7. Зовнішній вигляд

Буває складно знайти правильне справжнє дерево для Вашого простору, навіть якщо на ринку представлено величезний вибір екземплярів. Натуральним деревам часто не вистачає симетрії, і часто вони дуже широкі біля основи, що ускладнює їх розміщення в маленьких кімнатах й обмежених просторах. Штучні дерева доступні будь-якої форми та розміру, що дає змогу знайти потрібний варіант для Вашого простору, і вони завжди будуть добре симетричними, надаючи Вам акуратне та привабливе оздоблення. Штучні ялинки також пропонуються в різних кольорах та обробках, які відповідають Вашому смаку та декору інтер’єру.

8. Інтернет-покупки

Оскільки справжні дерева можуть сильно відрізнятися за формою, Вам дійсно потрібно добре пошукати, щоб вибрати та забрати свій екземпляр, якщо Ви хочете бути впевненими, що дерево підходить для Вашого дому. Штучні дерева можна легко замовити в Інтернеті та отримати доставку до дверей, якщо у Вас не вистачає часу на вирішення цього питання.

9. Простота декорування

Симетрія і баланс штучного дерева полегшують підвішування прикрас. Навішування гірлянд завжди є найважчим завданням при декоруванні, особливо якщо Ви працюєте в обмеженому просторі. Якщо місця мало, виберіть високе, вузьке штучне дерево, яке займе менше місця і яке можна легко обходити навколо, щоб прикрасити, але яке буде справді красивим.

10. Безпека

Безпека завжди має бути першочерговим фактором, коли вибираєте будь-що для дому, і тут штучні ялинки також мають високі оцінки. Справжні дерева можуть стати небезпечними для пожежі, оскільки вони є легкозаймистими, тоді як штучні екземпляри виготовляються з вогнезахисних матеріалів. Але яке б дерево Ви не вибрали, його слід тримати подалі від відкритого вогню та вимикати освітлення на ньому, коли дерево потрібно залишити без нагляду.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*