“Барком-Кажани” двічі поступилися “Епіцентру-Подоляни”

Воробус і Маріуш Сордил

Минулих вихідних у Львові на «Боско-Арені» відбулися матчі 4-ого туру в чоловічій волейбольній Суперлізі-ДМАРТ. У центральних поєдинках першого кола змагань між собою зустрілися місцеві «Барком-Кажани» та «Епіцентр-Подоляни» з міста Городок (Хмельницька область).

На другий поєдинок спареного туру завітав і ваш автор. Перше, за що було прикро, так це за вболівальників, яких через епідемію коронавірусу в зал не впускають. Львів дійсно скучив за волейболом. Тим більше, що у новозбудованому залі «Боско-Арени» місцева волейбольна команда ще не грала.

Після поразки в перший ігровий день з рахунком – 2:3, львівська команда будь-що хотіла взяти реванш. І варто зазначити, що вона була дуже близькою до мети.

Дві перші партії гравці «Барком-Кажани» по-справжньому билися за результат й цілком могли розраховувати на підсумкову перемогу. Найбільше мені сподобалася друга партія, в якій львівська команд серйозно «горіла», але зуміла таки вигризти – 26:24 на свою користь.

А потім відбувся провал. Дуже легко «кажани» віддали супернику дві партії й навіть більше – у п’ятій львівська команда «горіла» 6:11, але неймовірними зусиллями зуміла вирівняти цифри на табло – 11:11. Проте, на більше нашу команду не вистачило. Команда з Городка довела матч до перемоги й з 100-им результатом займає першу сходинку в турнірних перегонах, маючи у своєму активі 23 залікові бали. «Барком-Кажани» відстають на 7 балів, пропустивши вперед ще й «Житичі».

Також читайте:   Футзал. Кубок УЄФА. Є перша перемога львівської Енергії

Якщо бут відвертим, то на даний момент підопічні Угіса Крастіньша з таким складом явно не зможуть конкурувати з «Епіцентром-Подоляни», тим більше перемогти у чемпіонаті. А далі ще й єврокубки проти «Любляни». За участь у польській лізі, то взагалі мовчу. Команді явно треба підсилення. Хоча, наскільки я знаю воно буде, але вже згодом. А поки в омолодженому складі «кажани» будуть грати матчі української першості.

Щодо гостей із Городка, то мені ця команда сподобалася. У першу чергу своїм відношенням до гри й як тренерський склад зумів переламати гру здається після безнадійних – 0:2. «Епіцентр-Подоляни» також будуть грати матчі єврокубків проти «Братислави» й щось мені здається у них більше шансів на прохід в наступний раунд змагань.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*