Бізнес з контейнером для торгівлі - Блог про Львів

Бізнес з контейнером для торгівлі

контейнер для торгівлі

Власний бізнес, великий чи маленький, дає Вам не лише привід для гордості, але й занепокоєння. Одне з найбільших – це витрати на утримання приміщень. Однак ці витрати можна значно скоротити, отримавши при цьому дуже цікаве аранжування. Як це Ви можете зробити? Просто купити контейнер для торгівлі та адаптувати його інтер’єр під свої потреби. Нижче наведено ідеї використання контейнерів для бізнесу.

Кава та робота в одному місці

Контейнер можна творчо перетворити на невеличкий офіс. Використовуючи свою невичерпну винахідливість, можна перетворити контейнери на стартап-місце. Місце, яке є простором для роботи та відпочинку, створене не лише для ведення бізнесу, участі у вебінарах, організації переговорів. Ідея організації простору, звичайно ж, ґрунтується на сталевих контейнерах. У них розміщуються робочі місця, проводяться співбесіди, консультують клієнтів.

офіс у контейнері

Постіндустріальний клімат

Там, де нещодавно панувала промисловість, сьогодні ми змушені спостерігати похмурі, найчастіше занедбані простори. Такий простір можна повернути до життя, наслідуючи приклад великих європейських міст, використовуючи морські контейнери, які щільно заповнюють набережні.

З безладу виникає складна і вправно організована формація контейнерів, чиї раніше порожні інтер’єри ожили, ставши кафе, невеликими ресторанчиками, магазинами, місцями для зустрічей з мистецтвом, сценами для музики і вистав – іншими словами, місцем, де можна зустрітися, розслабитися, підживити своє тіло та дух.

Також читайте:   Минуло 25-ть днів, а обіцяного біометричного паспорту нема

Спортивний контейнер

Магазини спортивного одягу зазвичай є надбанням торгових центрів, де окремі бренди розмістили свої торгові точки. У 2008 році компанія Puma вийшла за рамки цієї жорсткої схеми, побудувавши магазин із контейнерів. І не просто магазин. Комплекс неоднорідний і виглядає як з цегли. Але саме ця технологія стала вирішальною для оригінального зовнішнього вигляду композиції. Компактна маса була б просто класичним кубоїдом, нецікавим та важким. Навмисно розсунуті контейнери додали легкості конструкції, що у поєднанні з розсіяним логотипом створило кумедну структуру.

Puma

Контейнерне “містечко”

Ще одна ідея для бізнесу – це містечко з контейнерів для студентів. Це студентські квартири, але динаміка, винахідливість та елегантність, з якою можна підійти до проекту, дозволяють нам вірити, що подібні ідеї можуть незабаром вийти за межі академічного світу. Кімнати, хоч і невеликі, вони спокушають своїми затишними інтер’єрами, теплом та комфортним оздобленням, допомагаючи студентам вчитися та відпочивати.

Контейнер як символ пива та фасад компанії

Одна із найцікавіших ідей для контейнерних споруд – нова штаб-квартира пивоварного заводу. Проект передбачає будівництво просторого фасаду, повністю виконаного із морських контейнерів. Різнокольорові контейнери (одні з вікнами, інші без) повинні створити оригінальну композицію, що відсилає методи роботи пивоварні.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*