Друга ліга України 2021. ФК «Галицька здоба» – MFC «Bastion». Анонс - Блог про Львів

Друга ліга України 2021. ФК «Галицька здоба» – MFC «Bastion». Анонс

Тільки перемога

Завтра, 13 листопада, стартує довгоочікувана зимова першість Другої ліги України сезону 2021-2022 років з футзалу у місті Львові. На старт виходять сім колективів, а саме: MFC «Bastion», ФК «Львів», ФК «Скала 1911», СФК «Янів», ФК «Мостиська», «Меркурій» та ФК «Галицька здоба».

Згідно регламенту змагань команди зіграють у два кола. Кожен матч триватиме 30 хвилин (два тайми по 15 хвилин кожен).

Вже у першому турі на «пекарів» очікує принципове протистояння проти MFC «Bastion». Особливого представлення наш майбутній суперник не потребує.

MFC «Bastion» – постійний учасник змагань під егідою Асоціації футзалу Львівщини, а у сезоні 2018-2019 років тріумфатор змагань Гранд-ліги.

Клуб засновано у 2004 році
Президент – Володимир Партин
Головний тренер – Цимбаляк Назар
Капітан – Кудінов Юрій
Кольори – «синьо-білі».

Історія протистоянь

На даний момент майбутні суперники зіграли між собою 13 матчів. У них: п’ять перемог здобули «пекарі», три в активі MFC «Bastion», ще у п’яти матчах переможця виявлено так і не було.

Також читайте:   Футзал. Львівська Енергія стає чемпіоном України сезону 2015/2016 років (відео)

Востаннє в офіційному поєдинку «червоно-жовті» зустрічалися зі своїм майбутнім суперником у рамках «Spring Open Cup 2021». Як відомо, тоді наша команда стала тріумфатором й в одноколовому турнірі здолала MFC «Bastion» із рахунком – 3:2. Дублем відзначився за ФК «Галицька здоба» Назарій Данів. Ще один гол на рахунку граючого тренера Сергія Тригубця.

Останні матчі

Як ФК «Галицька здоба», так і MFC «Bastion» свої поєдинки провели у рамках другого попереднього раунду Кубка України. «Пекарі» на майданчику ПС «Галичина» розписали мирову з хмельницькою «Славутою», а ось «бастіонівці» каменя на камені не залишили від київської «Юрінновації» – 11:0.

Насамкінець додамо, що прем’єрне протистояння стартує о 12 годині. Місце – новозбудована «Боско-Арена».

Вболіваємо за «пекарів» разом!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*