Друга ліга України. Регіональний етап. ФК «Галицька здоба» без варіантів поступився MFC «Bastion» - Блог про Львів

Друга ліга України. Регіональний етап. ФК «Галицька здоба» без варіантів поступився MFC «Bastion»

Розпочали з поразки

Сьогодні, 13 листопада, на новозбудованій «Боско-Арені» стартував довгоочікуваний регіональний відбір Другої ліги України. Волею календаря вже у першому ж матчі зустрілися головні фаворити на перемогу в першості ФК «Галицька здоба» та MFC «Bastion».

Хоча, після того як «пекарі» зіграли у цій грі називати їх фаворитами першості язик не повертається. Гравці ФК «Галицька здоба» повністю провали гру й закономірно поступилися – 1:8.

Розпочали ж «червоно-жовті» цей матч краще не придумаєш. Вже у першій атаці міг забивати Андрій Коваль, але за «бастіонівців» вдало зіграв їй кіпер Ігор Стасюк. Проте, й він був безсилим, коли на 4-й хвилині вдало підправив «шкіряного» у ворота Олег Партика – 1:0.

Здавалося після забитого голу окрилені успіхом підопічні Сергія Тригубця мали би лише розвивати свій успіх, натомість вони просто зупинилися. І якщо спершу Андрій Любуська нас пробачив, то Ігор Моночков був тут як тут, скориставшись горіхами в обороні «пекарів» – 1:1.

Далі обмін моментами з боку обох команд і гол від Любомира Дрофяка – 1:2, який відзначився після виходу віч-на-віч із кіпером ФК «Галицька здоба» Андрієм Жуком. Поки «червоно-жовті» намагалися розібратися у своїх помилках і налагодити механізм суперник відзначився втретє. Це Віталій Танський влучно пробив після вдалих індивідуальних дій – 1:3.

Також читайте:   "Цікаве про футзал": перший чемпіонат світу

Намагаючись хоч якось врятувати гру, «Галицька здоба» йде на рішучий крок. Сергій Тригубець знімає воротаря й переходить на гру в п’ять польових гравців, яка особливих дивідендів не принесла. Ігор Кудінов та Андрій Любуська відправляють «шкіряного» у пусті ворота нашої команди, тим самим збільшуючи перевагу своєї команди до 1:5 на свою користь.

Саме за такого рахунку команди пішли на відпочинок.

Після нього малюнок гри на майданчику «Боско-Арени» не змінився. MFC «Bastion» був повноправним господарем гри, повністю контролював гру й логічно, що гравці цієї команди зуміли ще тричі розписатися у наших воротах. Забиті голи на рахунку: Ігоря Кудінова, Андрія Любуськи та Олега Іванишина.

8:1 – впевнена перемога суперника, який став лідером турнірних перегонів.

ФК «Галицька здоба» – MFC «Bastion» – 1:8 (1:5)

ФК «Галицька здоба»: Жук, Марухняк, Янів, Яблонський, Коваль, Мацик, Тригубець, Стефанків, Журавчак, Панасюк, Партика, Стегніцький, Богданов

MFC «Bastion»: Стасюк, Іл’єнко, Кудінов, Цимбаляк, Іванишин, Любуська, Чабан, Моночков, Танський, Дрофяк, Бугаєць.

Голи: Партика, 4 – Моночков, 5, Дрофяк, 10, Танський, 13, Кудінов, 14, 25, Любуська, 17, 26, Іванишин, 28.

Попередження: Коваль, 11, Тригубець, 28 – Моночков, 11.

Кращі гравці за версією прес-служби: Олег Партика – Ігор Моночков.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*