«Галицька здоба» припинила участь у Кубку України - Блог про Львів

«Галицька здоба» припинила участь у Кубку України

Славута йде далі

Вчора, 21 листопада, у місті Славута відбувся повторний поєдинок другого попереднього раунду Кубка України з футзалу, в якому між собою зустрілися: місцева команда ФК «Славута» і ФК «Галицька здоба».

У першому поєдинку цих суперників, який відбувся у місті Лева було зафіксовано бойову нічию – 4:4, то ж у звітному поєдинку «пекарям» необхідно було будь-що забивати. Хоча, розпочали команди матч дуже обережно, немовби вивчаючи один одного. І лише на 6-й хвилині гри перший небезпечний момент виник біля воріт «червоно-жовтих». Пробивав Ігор Кушецький, але молодий воротар нашої команди Василь Марухняк був на місці. Минає ще хвилини і команда зі Славути виходить вперед. Це той же Ігор Кушецький вдало зіграв на добиванні.

Відігралася наша команда через шість хвилин, коли Андрій Коваль застав зненацька кіпера «Славути» Антона Денчука. Після обміну голами гравці обидвох команд почали відкриватися й, відповідно, почали виникати момент за моментом.

Напевно ключовий епізод у цій грі відбувся на останній хвилині першого тайму. Здається на простий удар Ігоря Кушецького воротар ФК «Галицька здоба» Василь Марухняк відреагувати не зумів. За мінімальної переваги ФК «Славути» команди й пішли на відпочинок.

Також читайте:   Футзал. Кубок УЄФА. Барселона 6:1 Локомотив (відео)

Після нього вже у дебюті зобов’язаний був забивати Микола Богданов. Проте, «шкіряний» після його удару поцілував поперечину. Відповідь підопічних Ігоря Скіцка була миттєвою. Це Олександр Баландюк реалізував вихід сам-на-сам із воротарем «пекарів».

Вже «коуч» ФК «Галицька здоба» знімає воротаря й випускає п’ятого польового гравця. Одразу ж Бодан Стефанків скорочує відставання в рахунку до мінімуму, але не більше. Святослав Петросюк та капітан ФК «Славута» Віталій Рябоконь встановлюють кінцевий рахунок в цій грі й у протистоянні загалом.

5:2 – перемога ФК «Славута», яка проходить у наступний раунд змагань Кубка України, з чим ми й вітаємо суперника.

ФК «Славута» – ФК «Галицька здоба» – 5:2 (2:1)

ФК «Славута»: Денчук, Концеба, Савенко, Поплєвічев, Кушецький, Щур, Тихонець, Баландюк, Рябоконь, Денисюк, Петросюк, Кудрик, Мануйленко, Заносій.

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Тригубець, Коваль, Стегніцький, Богданов, Панасюк, Янів, Мацик, Стефанків.

Голи: Кушецький, 7, 20, Баландюк, 22, Петросюк, 27, Рябоконь, 30 – Коваль, 13, Стефанків, 22.

Попередження: Панасюк, 26.

Кращі гравці за версією прес-служби: Ігор Кушецький – Андрій Коваль.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*