Історія виступів ФК «Галицька здоба» в Кубку України. Сезон 2017-2018 років - Блог про Львів

Історія виступів ФК «Галицька здоба» в Кубку України. Сезон 2017-2018 років

2017-2018

Найближчої суботи, 6 листопада, футзальний аматорський клуб зі Львова «Галицька здоба» вчетверте у своїй історії спробує сили в змагання Кубка України. Першим суперником «пекарів» стане ФК «Славута» (Хмельницька область).

Напередодні нової серії протистоянь ми вирішили згадати минулорічні походеньки «червоно-жовтих» у цих змаганнях.

У сезоні 2017-2018 року ФК «Галицька здоба» вирішив спробувати свої сили на більш серйознішому рівні, вперше заявившись у Кубок України. У суперники підопічним Сергія Тригубця на першому етапі потрапив грізний суперник – івано-франівська «Віза-Вторма», яка на той час виступала в Першій лізі України.
Тим не менше, «пекарі» дали бій «франківцям» й за підсумками двох матчів пройшли в наступний етап. Перший матч серії відбувся у міста Лева й завершився бойовою нічиєю – 2:2.
По ходу гри то наша команда, то суперник по черзі виходили вперед, але виявити переможця так і не зуміли. У складі ФК «Галицька здоба» відзначилися Сергій Шафранський і Сергій Тригубець.

Кубок України з футзалу. Попередній етап. Перша гра
«Галицька здоба» (Львів) – «Віза-Вторма» (Івано-Франківськ) – 2:2 (1:1)
«Галицька здоба»: Стасюк, Морикишка, Цимбаляк, Данилюк, Шафранський, Тригубець, Яцишин, Перун, Хлюбко, Денис, Дячук, Чекаленко, Мацик, Патько.

Головний тренер – Сергій Тригубець.

«Віза-Вторма»: Орищук, Борсук, Паньків, Кушецький, Білик, Уграк, Баланик, Горбатий, Подолюк, Сем’янчук, Сікач, Гаврилюк.

Головний тренер – Іван Скіцко

Голи: Шафранський, 9, Тригубець, 29 – Подолюк, 15, Сем’янчук, 27.

У матчі-відповіді, який відбувся у спортивному залі коледжу фізичного виховання нашій команді необхідно було перемагати або ж грати в результативну нічию. І варто зазначити, що це львівській команді вдалося. «Віза-Вторма» була «бита» й, таким чином «Галицька здоба» з першого разу зуміла кваліфікуватися в наступний раунд.

Кубок України з футзалу. Попередній етап. Матч-відповідь

«Віза-Вторма» (Івано-Франківськ)– «Галицька здоба» (Львів) – 2:4 (1:1)
«Галицька здоба»: Стасюк, Морикишка, Цимбаляк, Данилюк, Шафранський, Тригубець, Яцишин, Перун, Хлюбко, Чекаленко, Мацик, Котович, Яблонський.

Також читайте:   Євро-2023 серед жінок. Що варто знати?

Головний тренер – Сергій Тригубець.

«Віза-Вторма»: Орищук, Борсук, Паньків, Кушецький, Білик, Уграк, Баланик, Горбатий, Подолюк, Сем’янчук, Сікач, Гаврилюк.
Головний тренер – Іван Скіцко

Голи: Кушецький, 19, Уграк, 24 – Данилюк , 15 та 31, Тригубець, 37, Хлюбко, 38.

Цікавинками цього протистояння були також наступні факти:

– Саме перед матчами Кубка України у «червоно-жовтих» зародився фан-рух, який несамовито підтримував своїх улюбленців як у Львові, так і в Івано-Франківську;
– «Візу-Вторму» тренував нинішній тренер «Славути» Іван Скіцко, а грали проти «пекарів» гравці, які або зараз грають, або встигли пограти за нашу команду: Ігор Кушецький, Ігор Подолюк, Станіслав Паньків;
– у повторному поєдинку необов’язкове вилучення отримав Сергій Шафранський, який згодом отримав тривалу дискваліфікацію й ще довго не міг допомогти своїй команді на ігровому майданчику.

У наступному етапі на нашу команду очікував не менш легкий суперник – київська «Skidka». Перший поєдинок цієї серії відбувся в столиці України. Напередодні цієї гри стало відомо, що по різним причинам «червоно-жовті» недорахувалися ряду основних гравців. Тим не менше, підопічні Сергія Тригубця дали бій досвідченішому супернику й поступилися – 2:6.

«SKIDKA» (Київ) – «Галицька здоба» (Львів) – 6:2 (2:1)
Голи: Зборовський (11, 38), Романовський (16, 25), Цой (26), Галицький (36) – Тригубець (18), Чекаленко (29).

У матчі-відповіді, який відбувся у палаці спорту «Галичина», досить швидко наша команда повела в рахунку, але на більше чим тайм «пекарів» не вистачило. «Skidka» активізувалася в 2 таймі й справедливо перемогла як у другому матчі, так і в серії загалом.
«Галицька здоба» (Львів) – «SKIDKA» (Київ) – 3:8 (2:1)

Голи: Патько (9), Дячук (11), Перун (21) – Галицький (19, 38), Дєнюжкін (26), А. Марьєвич (26, 32, 38), Миронов (36), Романовський (40).

Загалом дебютний виступ у Кубку України став для нашої команди поки що найуспішнішим в історії.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*