Історія виступів ФК «Галицька здоба» в Кубку України. Сезон 2020-2021 років - Блог про Львів

Історія виступів ФК «Галицька здоба» в Кубку України. Сезон 2020-2021 років

Кубок України

Після минулого провального сезону (2019-2020 роки – авт.), в якому «пекарі» без варіантів поступилися «Максимусу», наступного року ФК «Галицька знову» заявився у змагання Кубку України. На цей раз для нашої команди жереб вже на першому попередньому етапі був не менш прихильним. У суперники потрапив грізний «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (м. Рівне).

Перший поєдинок відбувся у Львові 17 жовтня й завершився впевненою перемогою гостей – 3:6.

ФК «Галицька здоба» – «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» – 3:6 (2:3)

ФК «Галицька здоба»: Пунда, Лазарський, Волошин, Горбей, Бобилєв, Стефанків, Писько, Голубка, Сивак, Палюх, Деревецький, Махинька

«Рівнестандарт-ДЮСШ №4»: Колодюк, Крук, Ситник, Дармовіс, Мартиненко, Чемерис, Рафальський, Гарбарук, Скибчик, Тютюрай, Жовтун

Голи: Палюх, 11, Голубка, 15, Бобилєв, 29 – Скибчик, 3, Мартиненко, 6, Жовтун, 14, 36, Гарбарук, 32, Дармовіс, 40.

По ходу гри «червоно-жовті» поступалися – 0:2, 1:3, але вже в другому таймі зуміли вирівняти цифри на табло. Проте, оновленої команди зі Львова на довго не вистачило й, врешті-решт, ми поступилися супернику й виїзний матч фактично перетворився на формальність.

Також читайте:   «Галицька здоба» - «Урожай-Сітка-Захід». Прогнози на перший матч

Та й поїхали в Рівне наші гравці у чисельній меншості (лише з однією заміною). Проте, інколи й такі кадрові проблеми часто допомагають згуртувати колектив. У матчі-відповіді «червоно-жовті» дійсно билися за результат і справедливо були винагороджені за свої старання, звівши матч до нічиєї – 3:3. Рятівником клубу став Юрій Голубка, який фактично перед фінальною сиреною вирівняв цифри на табло. Також варто відзначити в цій грі голкіпера Ярослава Шуптаря, який провів, мабуть, найкращий матч у своїй кар’єрі.

Додамо, що у матчі в Рівному за «Галицьку здобу» окрім Юрія Голубки забивали ще Данило Сивак і Олександр Махинька.

Тож, перед суботнім протистоянням зі «Славутою» наша команда має в своєму активі 8 зіграних матчів у Кубку України, в яких було здобуто одну перемогу, ще двічі «пекарі» розписували мирову, в решті ж (5 матчів – авт.) ми зазнавали поразок.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*