Кубок України. ФК «Славута» – ФК «Галицька здоба». Анонс матчу-відповіді

Матч-відповідь

Завтра, 21 листопада, у СК «Здоров’я» відбудеться матч-відповідь другого попереднього етапу Кубка України з футзалу. За право пройти у наступний раунд змагань між собою будуть сперечатися ФК «Галицька здоба» (Львів) та ФК «Славута» (Славута).

Перший поєдинок у цій парі відбувся близько двох тижнів тому й завершився бойовою нічиєю – 4:4. По ходу гри перипетії на майданчику змінювалися зі швидкістю світла. То «червоно-жовті», то «синьо-білі» по черзі виходили вперед, але все ж «бійня» завершилася бойовою нічиєю.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Славута» – 4:4 (2:1)

ФК «Галицька здоба»: Макогон, Марухняк, Коваль, Стефанків, Мацик, Третяк, Подолюк, Стегніцький, Москалик, Тригубець
ФК «Славута»: Денчук, Концеба, Кушецький, Савенко, Поплєвічев, Мануйленко, Рябоконь, Баландюх, Самойлюк, Тихонець, Денисюк, Кудрик, Заносій, Петросюк.
Голи: Стефанків, 3, Мацик, 14, 38 (п.), Подолюк, 25 – Савенко, 12, Рябоконь, 32, 38, Кушецький, 37.

Попередження: Москалик, 25 – Поплєвічев, 38.

Вилучення: Москалик, 39 (друге попередження).

До протистояння зі «Славутою» наша команда підходить з кадровою втратою. Через дисциплінарні санкції (отримав червону картку у першій грі – авт.) пропустить матч-відповідь один із лідерів ФК «Галицька здоба» Роман Москалик. Всі шанси замінити цього гравця мають Микола Богданов та Олег Панасюк, які вже встигли зіграти дві гри за «пекарів» у регіональному етапі Другої ліги України в місті Лева. Підопічні Сергія Тригубця програли MFC «Bastion» – 1:8 та не залишили шансів СФК «Янів».

Також читайте:   Даймонд ліга «Карпати 2020». ФК «Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу на турнірі

Щодо нашого суперника, то з часу, коли був зіграний перший поєдинок Кубка, підопічні Івана Скіцка встигли провести календарний матч Першої ліги України, в якому здобули вольову перемогу над «КІВС Енергія 2» – 2:1. За команду з Хмельниччини відзначилися: Віталій Поплевічев і Павло Концеба. Саме ця звитяга вивела ФК «Славута» в лідери турнірних перегонів групи «Захід».

Але, не одним футзалом буде жити наша команда в ці вихідні. Виїзд до затишного містечка в Хмельницькій області стане прем’єрним для «пекарів». Ми й на далі розширюємо свою географію виїздів. На черзі Славута – місто у Шепетівському районі. Відоме з 1617 року.

Славута – важливий розвинений промисловий центр півночі Хмельницької області та індустріально розвиненого північно-західного регіону загалом. Основу економіки міста складає переробна промисловість. Гідрографія міста представлена річками Горинь та Утка. Перша – одна з найбільших притоків Прип’яті. Друга – протікає через усе місто, розливаючись ставками, і на околиці його впадає до повноводної Горині.

Насамкінець додамо, що початок протистояння ФК «Славута» – ФК «Галицька здоба» заплановано на 13:00.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*