Кубок України. Перший поєдинок. «Галицька здоба» розписала результативну нічию з «Славутою» - Блог про Львів

Кубок України. Перший поєдинок. «Галицька здоба» розписала результативну нічию з «Славутою»

Нічия - 4:4

Вчора, 6 листопада, у палаці спорту «Галичина» вчетверте у своїй історії наша команда стартувала у розіграші Кубка України. Суперником «пекарів» на стадії другого попереднього етапу виступив амбітний колектив, який виступає в Першій лізі України ФК «Славута».

На правах фаворита протистояння звітний поєдинок краще розпочали гості. Вони у буквальному сенсі цього слова закрили «червоно-жовтих» на своїй половині майданчику й почали створювати момент за моментом. Зокрема, чудову нагоду забити мав Максим Савенко, але голкіпер ФК «Галицька здоба» Михайло Макогон був на місці.

Підопічні Сергія Тригубця витримали стартовий натиск і вже в першій атаці забили. Тривала третя хвилина поєдинку, коли помилки у центральній половині майданчику допустився Антон Денчук. Тут як тут був капітан «пекарів» Богдан Стефанків, який спрямував «шкіряного» у незахищені ворота ФК «Славути» – 1:0.

Після забитого м’яча ситуація на майданчику не змінилася. «Славута» й на далі грала першим номером, а ми переважно захищалися. Щоб хоч якось вирівняти гру вже з 6-ої хвилини головний тренер нашої команди почав використовувати гру з п’ятим польовим. По черзі то Михайло Макогон, то Андрій Коваль підключалися до атак своєї команди. І варто сказати, що саме завдяки цій тактиці вдалося «перекусити» гостей. Двічі наша команда могла забивати, але після ударів Ігоря Подолюка та Павла Стегніцького за «Славуту» вже вдало зіграв їхній голкіпер.

«Не забиваєш ти – заб’ють тобі», Вкотре це правило спрацювало на 12-й хвилині. Здається з не складним ударом Максима Савенка голкіпер «пекарів» впоратися не зумів – 1:1. Радість гравців із Хмельницької області була не тривалою, адже вже за 2 хвилини «Галицька здоба» знову була попереду. Андрій Коваль наважився на удар із-за меж штрафної, Антон Денчук не вдало відбив м’яч і Тарас Мацик був тут як тут на добиванні – 2:1.

Також читайте:   Кубок України (U-15): результати матчів першого ігрового дня

За мінімальної переваги в рахунку команди й пішли на перерву.

Після відпочинку команди влаштували справжній трилер і безперечно вже після гри учасники львівсько-хмельницького протистояння погодилися, що цей матч став одним із найвидовищніших у цей ігровий день.

По ходу другого тайму ФК «Галицька здоба» вів у рахунку – 3:1 (за «червоно-жовтих» відзначився Ігор Подолюк), могли ми забивати четвертий м’яч, але не зробили цього. Натомість підопічні Івана Скіцка зуміли здійснити неймовірнй камбек. Гравці ФК «Славути» не те що відігралися, а й вийшли вперед, грали в більшості (за друге попередження вилучили з майданчику Романа Москалика). Але, у підсумку все завершилося бойовими – 4:4 й матч-відповідь у місті Славута за два тижні обіцяє бути дуже й дуже цікавим. Неймовірний матч!

ФК «Галицька здоба» – ФК «Славута» – 4:4 (2:1)

ФК «Галицька здоба»: Макогон, Марухняк, Коваль, Стефанків, Мацик, Третяк, Подолюк, Стегніцький, Москалик, Тригубець

ФК «Славута»: Денчук, Концеба, Кушецький, Савенко, Поплєвічев, Мануйленко, Рябоконь, Баландюх, Самойлюк, Тихонець, Денисюк, Кудрик, Заносій, Петросюк.

Голи: Стефанків, 3, Мацик, 14, 38 (п.), Подолюк, 25 – Савенко, 12, Рябоконь, 32, 38, Кушецький, 37.

Попередження: Москалик, 25 – Поплєвічев, 38.

Вилучення: Москалик, 39 (друге попередження).

Кращі гравці за версією прес-служби: Роман Москалик – Віталій Рябоконь.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*