Монопіца в Івано-Франківську: огляд меню - Блог про Львів

Монопіца в Івано-Франківську: огляд меню

monopizza

Піца – традиційна італійська страва, яка користується любов’ю у всьому світі, тому дуже популярна. Історики стверджують, що ще в п’ятому столітті легендарні воїни-етруски готували коржі з тіста і сиру на своїх щитах (звідси кругла форма піци).

Гарячий, ароматний корж з різноманітними начинками сьогодні пропонують багато закладів Івано-Франківська. Особливою популярністю у жителів і гостей міста користується ресторан «Монопіца». За відгуками відвідувачів, піца тут надзвичайно соковита і смачна.

Вид Сверху Вкусной Свежей Пиццы В Картонной Лицензионные фото и стоковые изображения

Що таке «Монопіца»

Якщо хочете насолодитися смаком справжньої італійської піци, скористайтеся послугами ресторану Monopizza в Івано-Франківську.

Мережа, що з’явилася в 2019 році, активно розвивається – і вже завоювала популярність в містах України.

«Монопіца» має низку переваг:

  • автоматизоване виробництво, що гарантує високу якість продукції;
  • використання найсучасніших технологій і фірмового італійського обладнання;
  • виготовлення тіста без використання дріжджів;
  • швидка безкоштовна доставка.

Ресторан «Монопіца» в Івано-Франківську пропонує клієнтам широкий асортимент страв.

Меню ресторану «Монопіца»

Безсумнівно, основне блюдо закладу – піца. Для приготування тіста використовують замість дріжджів натуральну закваску, цільнозернове борошно. В результаті тісто виходить ніжним і повітряним, з м’яким неповторним смаком. А велика кількість начинок зі свіжих натуральних продуктів дозволяє відвідувачам вибрати блюдо відповідно до особистих переваг. У меню представлені піци з наповненням з м’яса, грибів, сиру. Шанувальники вегетаріанських страв також знайдуть тут варіанти за смаком.

Додатково клієнтам ресторану пропонують:

  • холодні і гарячі напої;
  • салати;
  • десерти;
  • сири (моцарела, пармезан, дор-блю);
  • оливки.

Родзинка закладу – фокача – традиційний італійський хліб у вигляді хрусткого коржу. Назва пішла від римського «panis focacius», що перекладається як «хліб в центрі вогню». Вважається, що воїни Римської Імперії пекли такі коржі в золі, що залишилася після багаття.

Доставка піци від «Монопіца»

Ресторан працює для зручності і комфорту клієнтів. Послуга кур’єра на сьогодні особливо затребувана. Замовити безкоштовну доставку піци і будь-якої іншої продукції з представленого асортименту в Івано-Франківську можна на сайті компанії. Апетитну, ароматну піцу доставлять гарячою, з дотриманням усіх санітарних норм. Кур’єру буде потрібно не більше 30 хвилин.

Крім того, зверніть увагу на актуальні акції та знижки, які постійно оновлюються закладом і дозволяють заощадити іноді більше половини від вартості страв.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*