New Balance 754 – ідеальне взуття для української зими - Блог про Львів

New Balance 754 – ідеальне взуття для української зими

New Balance

New Balance 754 – це спортивне взуття для чоловіків, яке чудово підійде для повсякденного носіння при температурі від – 15°С до + 15°С.

Прогулянки у кросівках New Balance 754 https://idealsport.com.ua/originalni-cherevyky-new-balance-754/ – це найкращий варіант для холодної пори року. Дане взуття відмінно захищає ноги та дарує відчуття комфорту і максимальної зручності. Навіть довготривалі прогулянки не стануть випробуванням, а щоденне носіння даруватиме легкість кожного кроку. Саме комфорт, надійність та практичність є основними перевагами, завдяки яким люди роблять свій вибір. Кросівки New Balance 754 можна носити коли завгодно і де завгодно. Таке взуття можна сміливо назвати універсальним.

Кросівки мають прорезинену вставку в нижній частині, завдяки чому ноги надійно захищені від різноманітних пошкоджень та потрапляння вологи. Максимальну зручність при ходьбі забезпечує щільне підошва. А верхня частина взуття виконана із шкіри високої якості та вставок з міцного нейлону.

Особливості взуття New Balance 754

На відміну від багатьох кросівок, дана модель має дуже хорошу систему шнурування, яка укріплена спеціальними металевими кільцями. Таке шнурування досить часто можна зустріти у кросівках професійних альпіністів чи екстремальних спортсменів. Такі металеві кільця на шнуруванні гарантують довгий термін служби взуття. У верхній частині взуття знаходиться щільна підкладка, котра відповідає за теплообмін. У таких кросівках, навіть, у мороз ноги зберігатимуться в теплі, проте не потітимуть, якщо людина протягом кількох годин перебуватиме у теплому приміщенні. Завдяки таким особливостям ці кросівки є ідеальним варіантом для осені та легкої зими.

Також читайте:   Воробус загубив фірмову кепку. Поверніть за винагороду!!!

Основними перевагами кросівок New balance 754 можна вважати наступні факти:.

  • Ідеальна ізоляція від снігу та холоду;
  • Теплоізоляція, завдяки валу;
  • Зберігають ноги в теплі;
  • Комфортні при носінні;
  • Довгий термін служби;
  • Наявність додаткового захисту.

Як вже було сказано вище, верх кросівок складає натуральна шкіра, а підошву – гума. Внутрішня частина взуття також виготовлена з натуральна шкіра. В загальному взуття виглядає досить масивним, однак для цього є свої причини пов’язані із будовою кросівка.

New Balance 754

Переваги конструкції кросівок

  • Гумова підошва забезпечує стійкість завдячуючи рельєфному протектору із різноспрямованими трикутними виступами. Така підошва забезпечує захист від ковзання на слизьких поверхнях і льоді та робить взуття стильним.
  • Наявність прошарку із амортизаційної піною EVA над підошвою робить взуття більш виразним завдяки контрастному відтінку і надає кросівкам пружності.
  • Наявність ранту, який скріплює верх із місцем з’єднання підошви. Рант виготовлений з термополіуретана і охоплюють всю висоту. Завдяки цьому високоякісна шкіра захищена від подряпин, потрапляння води та різних хімічних реагентів на 90%. Такий самий захист знаходиться в задній частині взуття, в області п’яти.
  • Наявність шкіри в якості основного матеріалу верхньої частини кросівок. Така шкіра є натуральною та полірованою. Збоку взуття прикрашає вдавлений логотип New Balance.

Таке неймовірно зручне та універсальна взуття можна придбати в нашому магазині. IdealSport гарантує оригінальність товару та якість, швидку доставку і конкурентні ціни.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*