Новорічні подарунки 2022: що подарувати кращим друзям? - Блог про Львів

Новорічні подарунки 2022: що подарувати кращим друзям?

Новорічні подарунки

Новий рік уже не за горами, а це означає, що вже зараз варто подумати над тим, що саме дарувати своїм найближчим друзям. При цьому, якщо колегам або просто знайомим і можна подарувати календарі чи сувеніри із зображенням символу наступного року, то для кращих друзів подарунки мають бути набагато цікавішими та оригінальнішими. Про те, що це може бути ми і поговоримо в цій статті.

Проектор

Хорошим варіантом для презенту буде проектор, особливо, якщо Ви знаєте, що Ваш друг має стіну або покривало, на які можна буде транслювати відео. За допомогою такого девайсу можна буде на великому екрані дивитися улюблені фільми та серіали, влаштовувати справжні кіносеанси з друзями та просто насолоджуватися чудовим відеорядом у високій якості.

Сертифікати

Якщо Ви не знаєте, що подарувати тому чи іншому другу і не хочете помилитися з презентом, то рекомендуємо придбати для них подарункові картки на https://onecard.gift/podarki-na-novyy-god. Такі сертифікати дозволять їм самостійно вибрати місце для шопінгу і безпосередньо сам презент, а вони точно зможуть вибрати для себе ідеальний подарунок про який давно мріяли!

Настільна гра

В 2022 році свою актуальність не втратять і настільні ігри, так що Ви можете сміливо розглядати і цей варіант для новорічного знака уваги. А враховуючи той факт, що таких ігор справді є дуже багато, то Ви точно знайдете щось, що підходить для кожного з Ваших друзів! Звичайно ж, можна вибрати класику і придбати дженгу, монополію, “хто я?”, мафію, джуманджі, градус, уно, а можна вибрати не настільки відомі, але не менш цікаві бенг, капелюх, вибухові кошенята, еволюцію і так далі.

Також читайте:   Що подарувати чоловікові на річницю весілля?

Настільна гра

Навушники

Навряд чи у Вашому оточенні знайдеться багато людей, які б не слухали із задоволенням улюблені треки доки добираються на роботу, у різних поїздках чи вдома. Так що Ви можете сміливо дарувати друзям навушники, вони їм знадобляться! Ну а якщо це буде ще й бездротова модель, то Ваш приятель зможе ще й з легкістю за допомогою їх бігати або займатися в спортзалі, вони підходять для цього дійсно ідеально.

Чохол на телефон

Ви напевно в курсі, яка модель для телефону у Вашого приятеля, а значить легко зможете підібрати для нього оригінальний чохол на телефон. Відмінною ідеєю буде вибрати якийсь незвичайний сюжет, наприклад, щось із коміксів, серіалів або із зображенням популярних новорічних персонажів. Ще один актуальний варіант – це якийсь відомий мем, особливо, якщо у Вашого друга чудове почуття гумору.

Адвент календар

Якщо Ви хочете подарувати щось другові-ласуну, але не бажаєте обмежуватися банальним набором цукерок, то ми можемо запропонувати щось по-справжньому цікаве та оригінальне! Радимо звернути увагу на популярні серед європейців адвент календарі, які допомагають зробити атмосферу ще чарівнішою та святковішою. Такий календар має спеціальні віконця з датами, у кожному з яких є маленький солодкий сюрприз. Повірте, Вашому другу буде цікаво щодня відкривати таке віконце і знаходити там якусь нову насолоду!

Адвент календар

Ми впевнені, що серед цих варіантів Ви зможете знайти щось, що точно сподобається Вашим друзям і зможете вибрати для них по-справжньому круті та актуальні подарунки!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*