Panasil putty: властивості та переваги застосування матеріалу - Блог про Львів

Panasil putty: властивості та переваги застосування матеріалу

Panasil putty

Здобуття відбитків двоступінчастим методом набуло широкого поширення у стоматології. Щоб досягти високої якості та безпечності роботи, важливо уважно підходити до вибору матеріалів. База швидкого твердіння для ручного змішування стане ідеальним рішенням. Усім вимогам повністю відповідає Panasil putty – класичний прецизійний пластичний матеріал, виготовлений на підставі силікону А.

Характеристики та властивості матеріалу

Досвід застосування таких розробок складає понад 35 років. Найважливіша властивість Panasil putty полягає у високому динамічному тиску. Призначений матеріал для коректурних двоетапних відбитків та систем із плівкою. Його можна використовувати для техніки “сендвіч”, а також для функціонального формування краю.

Крім високого динамічного тиску, традиційні А-силікони володіють такими властивостями:

  • здатністю набувати початкової форми після деформації;
  • оптимальною тривалістю схоплювання;
  • гарною плинністю;
  • відмінними гідрофільними характеристиками.

Випускається Panasil putty у банках із мірними ложками. Це гарантує простоту та зручність зберігання, застосування. Набір складається з каталізатора та базисної маси. Вони поєднуються вручну. Готовий склад може використовуватися протягом однієї хвилини та 30 секунд. Він сумісний із такими матеріалами як Panasil® contactplus X-Light.

Переваги застосування Panasil putty

База має порівняно невисоку вартість, що поряд з точним дозуванням та невеликою витратою забезпечує економічність використання. Готова маса схоплюється у короткий термін. Це дає можливість професіоналові максимально мінімізувати ризик похибок. Відбитки з Panasil putty виходять дуже точними, коригуючими. В’язкість складу можна адаптувати відповідно до техніки та показань.

Після застигання відбиток легко витягається з рота пацієнта, не завдаючи незручностей. Матеріал не токсичний, не містить компонентів з високими алергічними характеристиками. Він заощаджує час спеціалістів, зменшує дискомфорт хворому. Еластомірна база відрізняється стабільністю при зберіганні. Найчастіше її рекомендують використовувати за невеликого обсягу реставраційних робіт. Еластичність матеріалу дозволяє працювати з ним навіть за наявності аномалій прорізування зубів.

Замовити з доставкою по Україні Panasil putty можна на сайті VDS – найякісніші стоматологічні матеріали за вигідною ціною.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*