PARIMATCH Екстра-ліга. 10 тур. «ХІТ» – «Кардинал-Рівнестандарт» – 6:2 - Блог про Львів

PARIMATCH Екстра-ліга. 10 тур. «ХІТ» – «Кардинал-Рівнестандарт» – 6:2

Збірна туру

Матч у Києві між «ХІТом» та «Кардиналом-Рівнестандартом» відкривав друге коло чемпіонату України серед команд PARIMATCH Екстра-ліги. І знаючи те, що поєдинки між цими двома колективами давно стали принциповими та результативними, можна було передбачити, що щось подібне буде і цього разу.

Очікування від поєдинку підтвердив і швидкий гол, який забив Скібчик, зробивши перед тим перехоплення та пробивши по воротах Сухова. І підопічні Олександра Бондаря після цього одразу віддали ініціативу «ХІТу». Самі ж «кабельники» не одразу увійшли у гру, тому довго звикали до того, що рахунок вже не на їх користь. Тим не менш, вони почали думати над тим, як би швидше вразити ворота Бакінського, який, до того ж, непогано грав на «останньому рубежі» у рівнян. Окрім того, «Кардинал-Рівнестандарт» кілька разів організовував непогані контратаки, після яких, зокрема, могли забити Фетько та той же Скибчик. Однак, якщо з ударом Фетька впорався Сухов, то Скибчик не зміг вразити ближній кут воріт киян.

Однак, 11-та хвилина стала фатальною для рівнян. Саме тоді забив Чернявський, після чого «ХІТ» наче почав «прокидатися». Підопічні Олега Лук’яненека почали більше шукати щастя біля воріт Бакінського, Було видно, що господарі майданчику хотіли ще у першому таймі вийти вперед, проте в останній фазі атак «кабельникам» не щастило. У ці хвилини рівняни намагались робити щось у контргрі, проте далеко тиск гравців «ХІТа» призводив до того, що шанси на хорошу контратаку зводились до мінімуму.

По перерві «ХІТ» почав грати трохи гостріше, створюючи проблеми рівнянам. Більше того – гості лише на 25-й моменти змогли відповісти своїм моментом біля воріт Сухова. Зрештою, активність «кабельників» призвела до голу Лебедя, який вивів «ХІТ» уперед. І цей гол призвів до того, що почались «гойдалки», тому що майже одразу у відповідь забив Горпинич. Однак, рівняни не змогли витримати високий темп цих «гойдалок», пропустивши майже одразу від Чернявського та Педяша, які довели перевагу «ХІТа» до 4:2. І від такого «бліцкригу» у виконанні киян підопічні Олександра Бондаря не змогли відійти, чому підтвердженням став гол Школьного на 32-й хвилині.

Також читайте:   НУ «Львівська політехніка» – чемпіон України з футзалу серед ЗВО

Фактично ця п’ятихвилинка у виконанні гравців «ХІТа» зробила результат гри. І Олександр Бондар спочатку намагався щось змінити, вийшовши на майданчик та випустивши Волянюка в якості п’ятого польового гравця. Та коли Школьний незадовго до фінальної сирени оформив дубль, «пробивши» Волянюка, стало ясно, що цього разу рівнянам у Києві нічого не світить, тому Олександр Бондар випустив резервістів, щоб вони пограли до кінця матчу. Зрештою, «ХІТ» довів гру до переможного кінця, проте через травми втратив Журбу та Літвінова. Тому, можна сказати, що це піррова перемога для «ХІТа».

«ХІТ» (Київ) – «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – 6:2

Голи: Чернявський (11), Лебідь (26), Чернявський (27), Педяш (29), Школьний (32, 37) – Скібчик (2), Горпинич (27)
«ХІТ»: Сухов – Боргун, Сірий, Лебідь, Жук – Ліфер, Журба, Педяш, Чернявський – Поночовний, Кібиш, Літвінов, Школьний
«Кардинал-Рівнестандарт»: Бакінський (Дяченко, 37) – Горпинич, Фетько, Скібчик, Волянюк – Кравчук, Кручок, Малиновський, Новак – О. Бондар, Рибіцький, Панкратій, Мартиненко
Попередження: Сірий (9) – Новак (29), Рибіцький (40)

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*