Ремонт житла будь-якої складності

ремонт житла

Придбали квартиру в новому домі, а можливо купили нерухомість, що вже має власну історію? Певно вам найближчим часом знадобляться послуги професіоналів. Ремонт у Львові від компанії Капітель – швидкий спосіб привести до ладу житлові та комерційні приміщення у будь-якому стані.

Підрядник має:

  • бездоганну репутацію;
  • весь необхідний інструментарій;
  • досвід у реалізації робіт різного профілю;
  • укомплектований штат професійних виконавців.

Правильний вибір підрядника – запорука успіху всієї справи. Кожен із учасників процесу вносить у неї свою лепту. Проектуванням займаються дизайнери й проектувальники, що мають необхідні знання та навички. Вони до дрібниць продумують дизайн, щоб приміщення стало максимально зручним і набуло індивідуальності, враховуючи побажання та потреби клієнта. Цей етап дозволяє скоригувати проект ще на початковому етапі, до формування планів і креслень, звівши до 0 необхідність переробок у подальшому. Таким чином підрядник економить час та кошти замовника ремонтних робіт.

На основі планів та креслень спеціаліст складає кошторис, тож сума, зазначена у ньому є максимально точною. Клієнт витрачає кошти саме на те, що планував. Терміни робіт і особливості розрахунків зазначаються у договорі, тож кожна зі сторін отримує гарант надійності та безпечності взаємовідносин. Після розрахунків, планувань та підписання угоди підрядник переходить до безпосередньої реалізації проекту. Спочатку видаляється старе оздоблення та конструктивні елементи, потім майстри починають перепланування. Вони здобули величезний досвід у реалізації найскладніших проектів, тож кінцевий результат не розчарує, він гарантовано отримає високий рівень якості.

Маючи чіткий план робіт, ремонтно-будівельна бригада переходить від одного етапу до іншого, почергово, у встановлені часові рамки. Чи повинен замовник приймати участь у ремонті? Ні, він може відпочивати, подорожувати, знайти для себе цікаве заняття, бо компанія Капітель приведе до ладу житло власними зусиллями, починаючи з підготовчих робіт та доставки матеріалів і закінчуючи прибиранням та виносом сміття. Разом з тим, власник квартири завжди буде знати до якого етапу дійшов ремонт і коли він закінчиться.

Ремонтні роботи у виконанні підрядника

Компанія Капітель займається ремонтом квартир, житлових будинків та комерційних приміщень – преміум- і бізнес-класу. Ремонт може бути косметичним, капітальним або зробленим під ключ. Що він передбачає? Список маніпуляцій варіює. Частіш за все він включає:

  • розробку дизайн-проекту та креслень;
  • виконання підготовчих, будівельних та інженерних робіт;
  • монтаж декоративних елементів;
  • розміщення меблів;
  • прибирання та вивезення сміття;
  • передачу ключів власнику після завершення робіт.

Працювати з Капітель дуже зручно, адже замовник у будь-якій точці світу може поспілкуватися з виконробом у онлан-режимі. Також він має можливість замовити додаткову послугу, яка передбачає встановлення на об’єкті камер. Капітель – компанія повного циклу, котра цінує час замовника і турбується про його комфорт.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*