Тисяча гривень Зеленського + опитування

Тисяча гривень Зеленського

Пам’ятаєте як колись Юлія Тимошенко роздавала по тисячі гривень? Ох, і тоді був ажіотаж серед людей. Всі так і хотіли отримати халявні гроші. Схоже що зараз ситуація зі Зеленським повторюється.

Знову тисяча гривень, знову багато розмов і знову розпочинається ажіотаж. Бачу, що спокійно ми ніколи не будемо.

За що зараз буде «тисячка» і як її отримати? Кілька днів тому на брифінгу президент України заявив, що ті люди, які вакцинуються отримають невеличкий бонус у розмірі 1000 гривень. Хто нормально заробляє, ті «забили болт» на ці всі розмови, а можливо й взагалі нічого не чули цієї новини. Інша ситуація з малозабезпечиними. Як тільки прийшла звістка, одразу ж почалося виясняння. Заворушилися пенсіонери і я їх розумію. Все-таки, пенсії в 2-3 тисячі гривень явно мало для нормального життя. Лише комунальні послуги чого вартують.

Але, ця тема багаторічна й без неї ми ніяк.

Та, таки про «тисячку». Отже, «Вова» каже, що з 19 грудня всі хто вакцинувався зможуть отримати тисячу гривень. Увага, готівкою її давати не будуть, а це буде свого роду сертифікат, який можна буде використати на подорожі по Україні, походеньки у спортзал, театр, кіно, музей і так далі.

Також читайте:   Як діяти, якщо від Вас вимагають повернути кредит, коли немає грошей

Вакцина

Цікавить мене зараз яка цінова політика буде у той же театр? Щось мені здається 20 разів у театр ходити точно не зможемо. Зроблять межу від 200 гривень і вище та й по всьому.

Я так думаю влада держави ще й сама точно не знає що буде і як. Думають…

Питання також з пенсіонерами та котами. Ви ж бачили мем що хазяйка хоче вже вакцинувати свого домашнього улюбленця аби йому теж дали тисячу гривень.

Як перші, так і другі багато хто не мають смартфонів. «Дії» нема, а, відповідно, й нема тисячі гривень? Президент обіцяє й з цією категорією людей та тварин також розібратися. Мають бути пільги для всіх. Єдине що треба – це вакцинуватися.

А як ви, читачі блогу, відноситеся до так званої дотації українцям? Заради тисячі гривень необхідно робити щеплення чи треба тупо «забити болт»?

Пропоную взяти участь у тематичному голосуванні на цю тему:

А ви вже вакцинувалися?






Подивитись результати голосування

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*