Відпочинок на морі в Єгипті: як провести свій день? - Блог про Львів

Відпочинок на морі в Єгипті: як провести свій день?

відпочинок на морі в Єгипті

Відпочинок на морі – це так класно, але ж як провести свій день, щоб Ви справді добре відпочили і насолодились своїм перебуванням у теплих краях?

Отже, Ви купили тур, прилетіли у Єгипет, нарешті добралися до готелю… Після того, як Вас заселили у номер, потрібно розкласти речі та ознайомитись з готелем і його територією.

готель в Єгипті

Перед тим, як піти поплавати в морі, слід перекусити в ресторані, але багато не наїдайтесь, щоб не було погано.

на морі

Ось вже Ваш другий день на відпочинку. Ви прокидаєтесь і бачите на годиннику 7:30. Краще прокидатися раніше, тому що усі лежаки на пляжі можуть бути зайняті, а в ресторані на сніданку всю найсмачнішу їжу розберуть.

Ви займаєте своє місце на лежаку, біжите до моря, запливаєте… Море в Єгипті привабливе різноманітними кольоровими рибками і коралами, тому якщо їдете в Єгипет, обов’язково беріть з собою маску і трубку для підводного плавання (або купите на місці).

підводне плавання

Проходить десь десять хвилин, Ви дивитись на годинник, а це вже реально майже дві години пройшло 😮 така краса довкола.

рибки Червоного моря

До-речі, на ноги обов’язково слід купити спеціальне захисне взуття (коралки), щоб не поранити ноги під час заходу у воду об дуже гострі корали, а також на дні можуть бути дуже колючі морські їжаки.

На годиннику полудень, потрібно йти в номер митися, переодягатися та йти в ресторан попоїсти. Після того, як Ви пообідали, не біжіть зразу в басейни, на гірки і т.д., бо на сонці дуже жарко і можна сильно обгоріти. А це ужасно!!! Краще прийдіть у номер, перепочиньте трохи, подивіться фільм або ж поспіть годинку.

Також читайте:   Лижний сезон завершується?

басейн

Коли Ви вже відпочили у прохолодному номері переодягаєтесь в купальник і… плюх у басейн 😀 Якщо у Вас є діти 6 років і старше, то можете відпустити їх у дитячий клуб (якщо діти знають, де знайти Вас і добре вивчили територію готелю). Старших можете відпустити і в аквапарк, або підіть разом з дітьми.

аквапарк

Починає заходити сонце, а Ви сидите біля моря і дивитесь на цю красу. Ви п’єте прохолодний мохіто, їсте кавунчик, поряд з Вами Ваша сім’я (або друзі). Ввечері весь готель світиться – це ж така краса.

відпочинок у Єгипті

Після того, як Ви смачно повечеряли, а вечеряти на свіжому повітрі навіть смачніше 😛 – можете поїхати прогулятися до якогось сусіднього з готелем міста. Там буде повно магазинів з сувенірами, кафешок, класних місць для фотосесії. Можете купити собі маленький сувенір на згадку про відпочинок.

площа Сохо

Ви щасливі повертаєтесь в готель, можна вже і лягати спати тому, що завтра знову веселий день відпочинку. А можна піти подивитися вечірнє шоу – в єгипетських готелях часто виступають фокусники, акробати, танцювальні колективи і т.д.

вечірнє шоу

І так можна проводити кожен день, але краще трохи змінювати свій графік, щоб було веселіше і різноманітніше. Хай Ваш відпочинок буде завжди вдалим та веселим, де б Ви не відпочивали!

Автор статті: Яна.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*