Юнацька Екстра-ліга (U-17) виходить на старт нового сезону у звичному форматі - Блог про Львів

Юнацька Екстра-ліга (U-17) виходить на старт нового сезону у звичному форматі

Сидіння

У перший уїк-енд листопада стартує чемпіонат України у віковій категорії серед команд Юнацької Екстра-ліги. У новому сезоні Юнацька Екстра-ліга повертається до звичного формату – спарених матчів з роз’їздами.

Нагадаємо, що у сезоні 2020/2021 р. р. ЮЕЛ проходила за туровою системою, що було пов’язано з неможливістю проведення повноцінного сезону через пандемію коронавірусу. У новому сезоні ЮЕЛ участь візьмуть вісім команд: «Кардинал-Рівнестандарт-ДЮСШ № 4» (Рівне), «Ураган» (Івано-Франківськ), «КІВС Футзал» (Львів), «Любарт» (Луцьк), «ДЮСШ № 25 – Sky Up» (Київ), ДЮСШ (Валки), ДЮСШ «Хвиля» (Харків) та «Чорне море» (Одеса).

Зазначимо, що останнім часом була деяка невизначеність у представників Харкова (ДЮСШ «Хвиля») щодо участі у новому сезоні ЮЕЛ. Зокрема, ситуація складалася таким чином, що ще у вересні харків’яни планували участь у новому сезоні ЮЕЛ та дали попередню згоду. Однак, як стало відомо кореспонденту футзального порталу «5х5», у харків’ян згодом почались деякі фінансові проблеми, через що участь «Хвилі» у ЮЕЛ була під питанням. Однак, за останньою інформацією, представники Слобожанщини таки вийдуть на старт нового сезону, але оскільки «Хвиля» отримала фінансові гарантії лише незадовго до старту чемпіонату, то спарена виїзна дуель харків’ян проти «Урагану» наразі під питанням. Також не зіграють у першому турі між собою «КІВС Футзал» та ДЮСШ (Валки), оскільки у Львові наразі діє «червона» пандемійна зона. Тому, у стартовому турі відбудуться лише такі спарені матчі: «Кардинал-Рівнестандарт-ДЮСШ № 4» (Рівне) – «Чорне море» (Одеса) та «Любарт» (Луцьк) – «ДЮСШ № 25 – Sky Up» (Київ). Ці матчі заплановані на 6 та 7 листопада. Пропонуємо Вашій увазі весь календар матчів Юнацької Екстра-Ліги (U-17).

Також читайте:   Кубок України: Радість І Важкі, Нервові Емоції + ВІДЕО

КАЛЕНДАР МАТЧІВ ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ (U-17) СЕРЕД КОМАНД ЮНАЦЬКОЇ ЕКСТРА-ЛІГИ СЕЗОНУ 2021/2022 Р. Р.

Також зазначимо, що наразі розглядається варіант проведення Матчу зірок Юнацької Екстра-ліги (U-17). У разі схвалення цієї ідеї Асоціацією футзалу України, Матч зірок ЮЕЛ відбудеться в той же день і в тому ж місті, що і Матч зірок PARIMATCH Екстра-ліги, але на кілька годин раніше.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*