5 речей, на які слід звернути увагу при покупці фена - Блог про Львів

5 речей, на які слід звернути увагу при покупці фена

фен

Одна річ, яка обов’язково потрібна кожній дівчині у ванній кімнаті – це хороший фен. Гарно вкладене чисте волосся – найкраща прикраса. Хороший фен не обов’язково повинен коштувати дорого. Якщо Ви хочете якісний фен, його можна придбати у великому роздрібному магазині.

Якщо Ви бажаєте купити надійний апарат, який прослужить довго, раджу звернути увагу на valera фен – це бренд, який зумів зарекомендувати себе на ринку.

Ось на що варто звернути увагу, купуючи фен.

  1. Потужність. Це допоможе волоссю висохнути швидше. Шукайте техніку з потужністю 1800 або вище для тонкого волосся. Багато професійних фенів мають потужність до 3600 Вт. Хоча ці фени дорожчі, вони чудово підходять для густого кучерявого волосся! Вони скоротять час висихання вдвічі, що означає менше пошкоджень!
  2. Кераміка і турмалін – ваші друзі! Якщо Ваша мета — розгладити волосся, знайдіть фен з керамічною та турмаліновою технологією. Керамічна технологія допомагає контролювати тепло вашого фена, завдяки чому він розподіляє тепло більш рівномірно. Турмалін – чудовий мінерал, який допомагає гладкості волосся, запечатуючи кутикулу та утримуючи вологу. Іншими словами, він бореться з кучерявістю, допомагаючи волоссю утримувати необхідну вологу.
  3. Крута кнопка холодного повітря! Ця чарівна кнопка допомагає «задати» стиль. Наприклад, якщо Ви використовуєте круглу щітку, щоб розгладити волосся для більшого об’єму та відскоку, скористайтеся кнопкою Cool shot, коли волосся висохне, щоб задати стиль.
  4. Вкладання. Для того, щоб волосся було гладким, Ваш фен повинен мати вузьку насадку. Це допомагає сконцентрувати повітряний потік, щоб він дув прямо на ділянку, яку потрібно згладити. Під час сушіння волосся направляйте насадку вниз, щоб зменшити розліт. Якщо Ви іноді носите кучеряве волосся, як я, Вам також знадобиться дифузор із феном. Це допоможе розподілити повітряний потік фена.
  5. Регулювання тепла та потужності! Використовуйте вищий параметр, щоб видалити більшу частину вологи з волосся. Нижчий параметр можна використовувати для укладання, коли волосся висохне приблизно на 90%. Це чудова функція, якщо Ваше волосся пошкоджене. Нам не всім потрібно сушити волосся феном на сильному нагріванні, на великій потужності. Шукайте фен з декількома режимами нагріву, а також з високою та низькою.

Якщо Ви часто укладаєте волосся – не пошкодуйте грошей, купіть якісний фен, який прослужить Вам довго та буде дбайливим до Ваших кучерів!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*