Билися, але не змогли… - Блог про Львів

Билися, але не змогли…

Воробус на волейболі

Вчора, 8 грудня, Львів жив не лише снігом та холодом, а й великим волейболом. У гості до місцевого клубу «Барком-Кажани» приїхали гості з Словенії «Любляна». Це був поєдинок-відповідь 1/16 Кубка Виклику.

У першому поєдинку цих команд, який відбувся тиждень тому в столиці Словенії впевнену перемогу з рахунком – 3:0 здобув суперник. То ж, вчора фани «кажанів» очікували на реванш своїх улюбленців. І варто сказати, підопічні Угіса Крастіньша були близькими до нього.

Першу партію наша команда провела дуже впевнено. Волейболісти львівської команди здолали свого суперника на одному подиху – 25:20 і з нетерпінням очікувалося на другий сет. Гнані місцевими вболівальниками гравці «Барком-Кажани» достатньо впевнено виглядали й у другій партії, яку по ходу гри вигравали – 16:11.

Але, як це часто трапляється у спорті – відбувся спад. Я досі не можу збагнути як «помаранчево-чорні» відпустили суперника і, у підсумку, програли – 27:29.

Ніби нічого, адже можна було перемогти «Любляну» й – 3:1, але, на жаль цього не сталося. Після проваленої кінцівки в другому сеті «кажани» зібратися так і не зуміли і, як кажуть, поступилися без шансів. А як все гарно розпочиналося…

Барком-Кажани

Про волейбол можна писати зараз багато, але гру ми всі і так бачили. Я ж краще розповім про те, що залишилося поза межами телевізійних камер.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 5:1 Енергія

– Аншлаг у «Боско-Арені».

Автор цих рядків запізнився на гру, а коли увійшов до залу (середина першої партії), то був здивований. Новозбудований зал був фактично заповненим. І це при тому, що квитки на гру вартували 100 гривень. Ніби це й не так багато, але в умовах кризи – це і не так мало.

Фани несамовито підтримували своїх улюбленців. Запам’яталося, як у четвертій партії дівчинка років 16-ти раділа кожному заробленому очку «кажанами», незважаючи на тотальний винос нашої команди.

– Дебютна гра в єврокубках на новій арені.

До речі, вже зараз згадав собі що львівська команда ще на «Боско-Арені» не перемагала. Є з «вікторіями» проблеми, як і в місцевої футзальної «Енергії».

Звичайно, все це жарти. Вже зараз неозброєним оком помітно проблеми у складі омолоджених «Барком-Кажани». Ще в грі проти «Епіцентр-Подоляни» вони були. Словенська «Любляна» вкотре на них наголосила. Тому, якщо ми хочемо гідно грати у польській лізі, то необхідно підсилення. Кажуть воно буде…

Поки що ж дякуємо Угісу Крастіньшу за свято єврокубків у Львові й зосереджуємося на чемпіонаті, який виграти буде вкрай важко. Але, можливо… матчі у Городку це довели. Головне грати так як у вчорашньому матчі перші півтори сети.

Кубок Виклику. 1/16 фіналу. Другий матч
Барком-Кажани (Україна) – Любляна (Словенія) 1:3 (25:20, 27:29, 17:25, 19:25).

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*