Друга ліга України. ФК «Галицька здоба» мінімально переміг ФК «Львів» - Блог про Львів

Друга ліга України. ФК «Галицька здоба» мінімально переміг ФК «Львів»

Галицька здоба - ФК Львів

4 грудня, свій четвертий поєдинок у рамках регіонального відбору до Другої ліги України провів футзальний клуб «Галицька здоба». Суперником «пекарів» виступив ФК «Львів». До гри з нашою командою «міщани» ще не знали смаку набраних очок.

Проте, як показав звітний поєдинок, команду Євгена Михайліва списувати з рахунків у цьому чемпіонаті не варто. Молоді гравці «Львова» про-справжньому билися на майданчику «Боско-Арени» й цілком реально могли розраховувати на позитивний результат у цій грі.

Та по все, по-порядку. Розпочали даний матч команди у повільному темпі. Фактично перший небезпечний момент «Галицька здоба» створила лише на 4-й хвилині, коли небезпечно зі штрафного пробивав Богдан Стефанків, але кіпер «Львова» був на місці. Тут же Владислав Герич міг забивати, але вже кіпер «червоно-жовтих» Дмитро Дзюба не підвів своїх партнерів по команді. Час минав, а голів далі не було. Гольову засуху нарешті зумів «розмочити» Олег Партика, який, обігравшись зі своїм партнером відправив «шкіряного» у сітку воріт.

Але, радість нашої команди була не тривалою. Вже за три хвилини Віталій Пухнатий змусив помилитися Дмитра Дзюбу, забивши 20-му номеру «пекарів» гол у ближній кут.

Минає ще дві хвилини й «Галицька здоба» знову виходить вперед. Це Богдан Стефанків забиває у стилі Олега Партики після пасу Павла Стегніцького.

Також читайте:   Словаччина (жінки) – Україна (жінки). Товариський матч № 1. Анонс

Саме за мінімальної переваги у рахунку команди й пішли на відпочинок, відклавши визначення переможця на другий тайм.

У ньому, як це не дивно звучить, команди не зуміли награти бодай на один гол. Моменти були як однієї, так і в іншої команди. Зокрема, у «міщан» міг забивати той же Віталій Пухнатий (не реалізував вихід віч-на-віч). У нас же два вбивчі моменти мав Павло Стегніцький. Але, у другому таймі команди більше не забивали.

Важка, але перемога ФК «Галицька здоба», яка дозволила нашій команді зберегти лідерство у змаганнях регіонального відбору Другої ліги України у місті Львові. Але, малюнок гри нашої команди бажає бути кращим. Головному тренеру Сергію Тригубцю є над чим задуматися перед майбутніми баталіями.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Львів» – 2:1 (2:1)

ФК «Галицька доба»: Дзюба, Марухняк, Тригубець, Стегніцький, Панасюк, Янів, Стефанків, Панасюк, Журавчак, Партика¸ Мацик

ФК «Львів»: Кітор, Боберський, Мазур, Бідзінський, Герега, Герич, Дума, Михавко, Сухецький, Цебрівський, Шута, Пухнатий

Голи: Партика, 9, Стефанків, 14 – Пухнатий, 12.

Попередження: Янів, 5, Стефанків, 13, Панасюк, 25 – Пухнатий, 12, Кітор, 29.

Кращі гравці за версією пресслужби: Олег Партика – Віталій Пухнатий.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*