Друга ліга України. «Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «Меркурієм» - Блог про Львів

Друга ліга України. «Галицька здоба» здобула вольову перемогу над «Меркурієм»

Перемога над Меркурієм

У шостому турі регіонального відбору Другої ліги України наша команда здобула важливу перемогу.

Після осічки в минулому турі (нічия з КІВС «Енергія 3» – 2:2- авт.) у матчі проти «Меркурія» фани «пекарів» очікували лише на перемогу. Варто відзначити, що її таки вдалося здобути. Проте, знову вона вийшла валідольною. Не можуть «червоно-жовті» спокійно «покласти три очки в скарбничку». Такі вже реалії сьогодення.

Розпочали матч проти «Меркурія» наші гравці спокійно. Момент за моментом виникав біля воріт Вороновського й логічно, що зусилля «пекарів» були увінчані в гол. Щоправда, забив його гравець суперника, «експекар» Андрій Галах у свої ворота.

Але, через дві хвилини рахунок на табло було вирівняно. Це Назар Паращин пробив з «пісочної ями» повз Дмитра Дзюбу. Минає ще хвилина і вже Тарас Мацик стає автором курйозного голу – 2:1.
Все ж на перерву команди пішли з мировою. Тривала 12-а хвилина першого тайму, коли гарматного удар метрів з 20-ти завдав Олександр Гринишин. Впоратися з ударом Сашка кіпер ФК «Галицька здоба» не зумів.

Також читайте:   Елітний раунд Ліги чемпіонів: «Тюмень» та «Спортінг» зіграють у «Фіналі чотирьох»

Все стало на свої місця в другій п’ятнадцятихвилинці. Дублі Богдана Стефанківа та Павла Стегніцького дозволили підопічним Сергія Тригубця святкувати перемогу, вольову перемогу, адже ще один “експекар” Роман Вишиваний (до слова, кращий в цій грі у своїй команді) вивів «Меркурій» вперед, але не більше.

6:4 – перемога ФК «Галицька здоба», яка дозволила «пекарям» вийти в одноосібні лідери турнірних перегонів. В активі нашої команди 13 залікових балів.

ФК «Галицька здоба» – «Меркурій» – 6:4 (2:2)

ФК «Галицька здоба»: Дзюба, Бурмас, Янів, Стефанків, Журавчак, Мацик, Панасюк, Стегніцький, Богданов, Тригубець
«Меркурій»: Вороновський, Шеремета, Галах, Вишиваний, Мазур, Тодощук, Вишиваний, Гринишин, Лужецький, Бузенюк, Паращин.

Голи: Мацик, 12, Стегніцький, 23, 28, Стефанків, 25, 30 – Галах, 9 (а/г), Паращин, 11, Гринишин, 12, Вишиваний, 21, Мазур, 29
Попередження: Тодощук, 15.

Кращі гравці за версією пресслужби: Павло Стегніцький – Роман Вишиваний.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*