«Галицька здоба» тріумфувала в Новояворівську - Блог про Львів

«Галицька здоба» тріумфувала в Новояворівську

Турнір у Новояворівську

5 грудня, у місті Новояворівськ був по-справжньому футзальний день. У місцевому СК «Старт» сім команд, серед яких і футзальний клуб «Галицька здоба», визначали кращого у турнірі, присвяченому 10-тиріччю Аматорського футболу.

Спершу на груповій стадії наша команда у групі «А» здобула три перемоги з трьох можливих. По черзі «пекарі» обіграли «184 НЦ», «Галицьку свіжину» та «Патріот» й кваліфікувалися у півфінал з першого місця.

ФК «Галицька здоба» – «184 НЦ» – 10:0

Голи: Стефанків (4), Богданов (3), Журавчак, Данилович, автогол.

ФК «Галицька здоба» – «Галицька свіжина» – 9:1

Голи: Стефанків (4), Стегніцький (2), Богданов, Журавчак, Данилович.

ФК «Галицька здоба» – «Патріот» – 7:4

Голи: Стефанків (2), Богданов (2), Данилович (2), Журавчак.

У матчі за крок до фіналу підопічні Сергія Тригубця зустрілися з колективом «Гора» (с. Калитяки). Цей поєдинок став справжньою окрасою змагань й цілком міг претендувати на фінал. Окрім того, що команди влаштували справжню «бійню», протистояння запам’яталося й іншими цікавими моментами:

– поєдинок з «Горою» став для нашої команди 650-им офіційним матчем в історії клубу;
– стражами воріт були гравці, які нещодавно удостоїлися призів кращий воротар (Яворівського ТГ у колективу з Калитяк та кращий гравець фінального поєдинку Кубка Львівської області у «Галицької здоби»);
– «сухий» лист від граючого тренера «пекарів». У матчах групової стадії Сергій Тригубець мало з’являвся на майданчику, чого не скажеш за матчі плейоф;
– аншлаг у СК «Старт». Вже давно зал у Новояворівську не бачив такої великої кількості, серед яких була і велика торсида «червоно-жовтих», які несамовито підтримували свою команду, за що їм великий респект.

Також читайте:   «CHORNOMORSK CUP» (U-14): представляємо учасників

І підсумку, в напруженому поєдинку ФК «Галицька здоба» здобув вольову перемогу – 5:2, яка дозволила вийти у головний матч турніру.

ФК «Галицька здоба» – Гора «Калитяки» – 5:2

Голи: Стефанків (2), Журавчак, Богданов, Тригубець.

У головному ж матчі турніру, присвяченому 10-тиріччю Аматорського футболу «червоно-жовтих» вже було не зупинити. З першої і до останньої хвилини гри (два тайми по 12 хвилин кожен – авт.) гравці ФК «Галицька здоба» були одним цілим і ні на секунду не змусили своїх фанів хвилюватися за підсумковий результат.

5:3 – перемога за нами і саме «пекарі» стали тріумфатором змагань.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Патріот» – 5:3

Голи: Стефанків (2), Тригубець, Богданов, Стегніцький.

Після фінального поєдинку відбулося нагородження. З рук організатора змагань Богдана Боднарчука переможці та призери отримали Кубки, медалі та індивідуальні нагороди, без якої не залишилася й наша команда. Капітана «червоно-жовтих» Богдан Стефанківа визнали кращим гравцем турніру.

Склад нашої команди на цьому турнірі: Бурмас – Стефанків, Журавчак, Данилович, Богданов, Тригубець, Стегніцький, Кущ-Василишин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*