Ліга. Чемпіонів. Елітний раунд. Група «D». «Ураган» – «Халадаш» – 0:4 + ВІДЕО

Ураган переміг Леванте

Перед стартом останнього матчу в рамках Елітного раунду Ліги чемпіонів, який з турнірної точки зору вже нічого не вирішував ані для «Урагану», ані для «Халадаша», наставник чемпіонів України Максим Павленко вирішив трохи змінити стартовий склад.

Зокрема, у воротах з перший хвилин вийшов грати Левандівський, а Масевич замінив у стартовій четвірці Кордобу. Також у другому квартеті знайшлося місце Завертаному. Що стосується «Халадаша», то у складі угорської команди також були деякі зміни. Зокрема, не потрапив до заявки на гру основний воротар Олоштікс, тому зі стартових хвилин ворота «біло-зелених» захищав Гіймеші. Окрім того, більше ігрового часу отримали ті гравці, на яких тренерський штаб не сильно розраховував у попередніх поєдинках.

Вже на 3-й хвилині «Халадашу» вдалося повести в рахунку завдяки класному дальньому удару Енріке, з яким не міг впоратися Левандівський. І цей забитий гол зарядив угорську команду, яка і без того була мотивована, хоча турнірний результат на неї не тиснув. Що стосується «Урагану», то цей пропущений гол, можливо, десь вплинув на «драконів» психологічно, тому що підопічним Максима Павленка ніяк не вдавалося налагодити свою гру в атаці. Однак, були і позитивні моменти. Зокрема, кілька разів непогано загострював гру біля угорських воріт Швед, але при цьому його активності було замало. Окрім того, «ураганівці» змушували своїх суперників фолити та накопичувати командні порушення. І на 15-й хвилині це призвело до того, що у ворота «Халадаша» був призначений дабл-пенальті, який вирішив пробити Михайло Грицина. Однак, його удар з 10-метрової позначки парирував Гіймеші. Щоправда, арбітри вказали на те, що Гіймеші вийшов з воріт на трохи більшу відстань, ніж це дозволяється правилами. Тому, Грицина-молодший отримав шанс перебити свій удар. Однак, і з другою спробою від 33-го номера «Урагану» Гіймеші впорався. Як потрібно реалізовувати 10-метрові, показав на останній хвилині першого тайму Дрот, який отримав право на пробиття дабл-пенальті після того, як «ураганівці» привезли собі шостий фол. Відповідно, на відміну від Грицини-молодшого, Дрот не схибив, завдяки чому «Халадаш» завершив перший тайм з рахунком 2:0 на свою користь.

Також читайте:   Футзал. Енергія перемагає Локомотив і зрівнює рахунок у фінальній серії (відео)

На другий тайм у воротах «Урагану» з’явився Колток, і це теоретично мало би додати впевненості саме польовим гравцям івано-франківськиї команди. Тим більше, що Колток вступив у гру з «сейву». Проте, на 25-й хвилині і Колток не зміг допомогти своїм партнерам, коли Хаймаші зробив рахунок 3:0 на користь «Халадаша». Фактично цей гол знімав будь-яку інтригу в цьому поєдинку. І хоча у другому таймі заплишалося зіграти близько п’ятнадцяти хвилин (тобто, достатньо часу, щоб відіграти навіть три м’ячі), та все-таки можна сказати, що цей гол поставив перед підопічними Максима Павленка дуже складне завдання. Щоправда, майже одразу Фаренюк міг відіграти один м’яч, однак йому не вдалося реалізувати свій момент. Після того «Халадаш» почав більше грати за рахунком, а «Урагану» все ніяк не вдавалося бодай би якимось чином змінити хід гри. У підопічних Максима Павленка майже не виходила гра в атаці, за винятком кількох напівмоментів, а от у контексті командних фолів були певні проблеми, оскільки «дракони» поступово набирали фоли, які не завжди були обов’язковими. Однак, забігаючи наперед, скажемо, що цього разу до дабл-пенальті у ворота «Урагану» справа не дійшла.

Ближче до кінця матчу Максим Павленко спробував щось змінити у грі за допомогою виходу п’ятого польового гравця. Однак, ані Фаренюку, ані Шереметі, які виходили у «драконів» у якості «літаючого воротаря» не змогли якимось чином вплинути на результат. Натомість, Резала зміг на 35-й хвилині вразити порожні ворота «Урагану», і цей гол фактично став фінальною крапкою цієї гри. 4:0 – такий результат фіаско «Урагану» в матчі з «Халадашем».

«Ураган» (Україна) – «Халадаш» (Угорщина) – 0:4
Голи: Енріке (3), Дрот (20 – з 10-метрового), Хаймаші (25), Резала (35)
«Ураган»: Левандівський (Колток, 21) – Радевич, Масевич, Мик. Грицина, Фаренюк – Швед, Мих. Грицина, Шеремета, Абакшин – Кордоба, Завертаний, Коваль
«Халадаш»: Гіймеші (Хомлок, 38) – Лонго Дуарте, Шипош, Резала, Енріке – Давід, Хаймаші, Вош, Дрот – Геренчер, Сальмаш, Ватаманюк-Барта
Попередження: Давід (15), Дрот (15), Вош (40)
На 15-й хвилині Мих. Грицина («Ураган») не реалізував 10-метровий (воротар).

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*