Мар’ян Бурмас: «Галицька здоба» є одним із флагманів місцевого футзалу

Бурмас

На турнірі, присвяченому 10-ти річчю Аматорського футболу Новояворівська за ФК «Галицька здоба» дебютував новий гравець. Його звати Мар’ян, прізвище – Бурмас й амплуа його воротар.

Після завершення змагань новий страж воріт «пекарів» відповів на запитання клубної пресслужби.

– Мар’яне, які твої враження від турніру та й, загалом, від дебюту в новій команді?

– Перемагати завжди приємно, тим більше коли лише дебютував за нову команду. Турнір сподобався, плюс специфіка залу не дозволяла мені розслабитися ні на секунду.

– Не важко було перемикатися з великого футболу на футзал?

– У першому матчі відчував певний дискомфорт, адже для мене це був перший матч на паркеті після футбольних баталій, але десь завдяки досвіду гри у маленькому залі зумів швидко адаптуватися. Щороку граю у гру «5×5» у чемпіонаті Миколаївського району і там зал чимось схожий до СК «Старт».

– «Галицька здоба»: чи чув щось раніше за команду?

Також читайте:   Дощі в Римі (відео)

– Звичайно що чув, адже ця команда є одним із флагманів місцевого аматорського футзалу, тому з радістю відгукнувся на пропозицію Сергія Тригубця спробувати свої сили у складі «пекарів».

– Не можу не запитати за великий футбол. Як оціните виступ вашої команди ФК «Миколаїв» у сезоні, що минув?

– Завдання у нас були максимальними, проте не вдалося їх виконати. Так, ми пройшли у півфінал Кубка Аматорів, перемогли на турнірі Ернеста Юста, грали у фіналі Кубка Львівської області, але не зуміли перемогти у чемпіонаті. Тому, сезон видався невдалим, але не провальним.

– На турнірі у Новояворівську підтримати ФК «Галицька здоба» приїхало багато фанів, кілька слів про них.

– Величезна подяка фан-руху за цю чудову атмосферу, яка панувала в залі СК «Старт». Завдяки людям, які нас підтримували ми й зуміли здобути перемогу в турнірі. Дякую Вам.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*