«Матч зірок – 2021 PARIMATCH»: стали відомі склади команд «Заходу» та «Сходу»

Матч зірок

Закінчилось голосування за стартові четвірки збірних «Сходу» та «Заходу» на «Матч зірок – 2021 PARIMATCH». Про це повідомляє офіційний сайт Асоціації футзалу України.

За збірну «Заходу» зі стартових хвилин вийдуть наступні виконавці: Артем Фаренюк, Даниїл Абакшин (обидва – «Ураган»), Ярослав Лебідь («ХІТ») та Михайло Волянюк («Кардинал-Рівнестандарт»). Окрім того, за «Захід» зіграють воротарі Роман Колток («Ураган») та Олександр Сухов («ХІТ»), а також універсали Євген Сірий («ХІТ»), Тарас Кузь, Юрій Когут (обидва – «Енергія»), Роман Кордоба («Ураган»), Роман Горпинич («Кардинал-Рівнестандарт») та Владислав Первєєв («Сокіл»). Тренуватиме збірну «Заходу» Валерій Легчанов («Енергія»).

Відповідно, у збірної «Сходу» в стартовій четвірі зіграють: Микола Білоцерківець, Ігор Корсун, Михайло Зварич та Клаудіньо (усі – «Продексім»). Воротарями збірної «Сходу» будуть Кирило Ципун та Юрій Савенко (обидва – «Продексім»). Також за «Схід» зіграють універсали: Дмитро Бондар, Євген Ланко (обидва – «Viva Cup»), Яссін Ессаргіні, Денис Зеленкевич (обидва – АФФК «Суми»), Віталій Катеринін та Віталій Дзюба (обидва – «ДЕ Трейдинг»). Тренуватиме «східняків» Дмитро Бербенцев («Продексім»).

Також читайте:   Футзал. Умброліга. Техніка для бізнесу 1:7 Де-факто (Воробуса вилучають з поля) + відео

Нагадаємо, що «Матч зірок» PARIMATCH Екстра-ліги відбудеться 15 грудня у Черкасах, на майданчику Палацу спорту «Будівельник». Початок матчу – о 19.00.

Відеотрансляція цієї гри дивіться у посиланні, яке з’явиться у день гри.

Про матч зірок, який відбувся у Львові в 2018 року читайте ТУТ.

Автор статті: Terentyev.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*