Про Андріїв. Дужжжеее довго!

Андрія

Коли у мене народився Артем – 2 листопада і це за церковним календарем Артема, я все ж довго вагалась чи називати цим іменем.

Але потім ми із Максом подумали, проаналізували і дійшли до висновку:
Він народився на вулиці Артема і жив там до 5 років.
Ми працюємо на вулиці Артема, там ми познайомились і далі працюємо.

Перша горілка, які пив мій чоловік була Артеміда. Та й і я полюбляла цю огидну горілку із смаком смородини. У той день, коли ми виписувались із пологового, Артем Мілевський забив гол – і це вже була остання крапля у чаші вагонь. У нас Артем.Коли у нас народився другий хлопчик — 16 грудня, ми далі вагались: Андрій? Микола? Якщо чесно, то на той момент мені ці два імені не подобались… Але чоловік сказав, що буде Андрій, бо то по-перше, будуть однакові ініціали із Артемомом (а я втішилась, що у імені є буква “р”, не знаю для чого воно мені, але так хотілось!) А ще чоловік зазначив, що одними Андріями готовий заповнити весь ресторан на хрестини. Справді, у нашому житті найбільше друзів і знайомих – Андріїв:

Кандя Андрій – мій брат двоюрідний і хресний Андрійчика
Олех Андрій – швагро (чи швагер? чи братовий, короче сестри чоловік) мого чоловіка
Гудочок – Гудима Андрій – наш друг і дружба на весіллі.

Також читайте:   Воробус написав 7000 публікацій!!!

Мій “кум” Андрій Шпурлюк і його донечка Адріана
Лещишин Андрій – це людина, яка покатала мене у спортивному альфа-ромео із червоним шкіряним салоном)))
Андрій Ханас – тренер мого Артемчика. Сподіваюсь, через кілька років будуть говорити: так-так, це саме той Ханас, який виховав того Артема Качурівського, за якого “Барселона” із “Реалом” б’ються!!!

Бедрій Андрій – чєловєчіщє, яке витягло мене на маяк на морській заставі. І навіть солдатики нам сауну свою розігріли (шото є посвідчення журналіста)))

Андрій, прізвище якого є першим словом кожної дитини – Вей!
Андрій із дивним прізвищем Зрада нас ще не зраджував!
Березовський Андрій послухав мене – і став багатодітним батьком. Правда класно?!
Ржавський Андрій – це унікум, який мені на морі казав: “лєгчє нєба пєрєкрасіть, чєм мєня женіть” Я поржала. Після цієї фрази через тиждень він зустрів ЇЇ, через місяць одружився!
Ну і ще моя давня любоффф.

Андрій з Франківська, який за два дні до мого весілля вирішив приїхати і все повернути. Друже, а де ж ти був вісім (!) років!!!

Люблю вас всіх, вітаю. Мася приєднується. І вибачте, як когось забула (ну точно забула, але теж люблю) Ммм!!! Андрій!!! Андрійчик!!! Андрійко!!! Андрушко… Яке ж це солодке і гарне ім”я! Не можу зрозуміти, чому воно мені колись не подобалось…

Автор статті: Yuliana.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*