Що краще: Brit чи Royal Canin для котів? - Блог про Львів

Що краще: Brit чи Royal Canin для котів?

корм для кота

Власникам котів хочеться, щоб їхній улюбленець відчував себе добре і радував пустотливим настроєм, тому ветеринари рекомендують годувати кормами преміум класу. Розглянемо основні переваги кормів Royal Canin та Brit.

Royal Canin – це збалансоване харчування для кішок і належать до преміумкласу. Корм виготовляється з якісних інгредієнтів, до складу яких входять необхідні для здоров’я вітаміни та мінерали:

  • м’ясо, риба;
  • злакові культури;
  • тварини, рибні жири;
  • рослинні олії;
  • білки;
  • жири;
  • вуглеводи;
  • натуральні підсилювачі смаку.

Крім того, варто відзначити, що продукт має приємну вартість і його можна придбати у спеціалізованих магазинах.

Royal Canin

Кожен вид корму розробляється з урахуванням харчової цінності, відповідно до породи та віку домашнього вихованця:

  1. Для кошенят виробники випускають спеціальні муси, які сприяють правильному розвитку кошеня. Насамперед це стосується його травлення та сечовивідних шляхів.
  2. Для дорослих кішок, виробляються вологі та сухі корми з широким асортиментом, враховуючи всі фізіологічні потреби котів.
  3. Для постарілих пухнастиків, харчування розробляється з особливою турботою, адже організм вимагає більше вітамінів і поживних цінностей для підтримки здоров’я.

Основні переваги Royal Canin:

  • Бренд має широкий асортимент вологих кормів, серед яких консерви, паучі. Слід знати, що харчування випускається у герметичній пакування та розраховане на одну порцію. Різний формат пакування даного корму дає можливість купувати необхідну кількість для Вашого улюбленця.
  • Корм у своєму складі має досить багато корисних вітамінів та мінералів, що відповідає нормам якості та охорони здоров’я.
  • Харчування становить повноцінний раціон домашнього вихованця.
  • Широка лінійка для певних порід.

Brit – належать до кормів елітного класу. Виробники розрізняють дві категорії даного корму:

  1. Brit Care. Головною відмінністю від інших брендів, відсутність у складі зерен (кукурудза, пшениця) або їх відсотковий вміст мінімальний. Основними інгредієнтами є: м’ясо ягняти, качки, кроля, червоної риби. Такий склад дозволяє Вашому вихованцю отримати достатньо вітамін. Додатковим компонентом обрано: клітковину та овочі.
  2. Brit Premium. Цей вид також належать до преміумкласу, але низької категорії. У своєму складі має невелику поживну цінність, тому вартість його набагато нижча.

Brit Premium

В обох лінійках корм виробляється у сухому та вологому вигляді. Brit має досить багатий раціон і хорошу засвоюваність, завдяки чому можна підібрати потрібний корм для улюбленця. Головною особливістю цього виду є відповідність внутрішнього змісту та його описом на пакуванні, що відіграє важливу роль при виборі бренду.

Власникам котів хочеться, щоб їхній улюбленець відчував себе добре і радував пустотливим настроєм, тому ветеринари рекомендують годувати кормом преміумкласу. Яке харчування краще вирішувати вам, проте не варто забувати про те, що не допускається змішування брендів. Котів бажано годувати однією лінійкою корму. Можна чергувати сухе харчування з вологим.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*