Топ-5 провалів ФК «Галицька здоба» у 2021 році - Блог про Львів

Топ-5 провалів ФК «Галицька здоба» у 2021 році

Галицька здоба

Рік Бика ознаменувався не лише успіхами, а й провалами. Ми вирішили розповісти про 5-ть найбільших провалів «пекарів» у році що минає.

1. Бронзовий призер чемпіонату Городоччини

Здається третє місце у прем’єрному для себе чемпіонаті Городоцького району – успіх, але це не так. Довгий час «червоно-жовті» йшли лідерами турнірних перегонів, але три осічки в кінці не дозволили підопічним Сергія Тригубця здобути принаймні срібло.

2. 4 місце «Кубок Весни» під егідою ОАКЛ

Вдало пройшовши груповий етап і матч 1/4 плейоф, у півфіналі в стані «пекарів» відбувся серйозний збій. ФК «Галицька здоба» несподівано у матчі за вихід у фінал поступився ТД «Бойчак», а вже у матчі за «бронзу», ведучи у рахунку «червоно-жовті» примудрилися програти ще й «Престижу». У підсумку, четверте місце!

3. ФК «Галицька здоба» – бронзовий призер Гранд ліги ОАКЛ 2021

Враховуючи амбіції нашого клубу та кількість виграних трофеїв, «бронза» Гранд ліги ОАКЛ 2021 – це не той результат, на який розраховували фани і керівництво «пекарів». У півфінальному протистоянні лише за різницею забитих-пропущених м’ячів ФК «Галицька здоба» поступився «DevPlanet». У матчі ж за третє місце «червоно-жовті» обіграли МФК «Нові імена».

4. Невдалий виступ на Всеукраїнському фіналі АФЛУ

Також читайте:   «Кубок Незалежності 2021». ФК «Галицька здоба» - «NG Metal». Анонс

На початку квітня у Запоріжжі відбувався всеукраїнський фінал АФЛУ. Взяла участь у ньому 21 команда, серед яких і ФК «Галицька здоба». Підопічні Сергія Тригубця успішно здолали перший груповий етап, де «червоно-жовті» розписали мирову з МФК «ATHLETIC FUTSAL» – 2:2 та перемогли ФК «Дніпро-Кіровоград» – 4:2.

Вже наступного дня «пекарі» змагалися у Вищій лізі, але, на жаль нічого протиставити своїм суперникам вони так і не зуміли. Дві поразки від МФК «Helpix» – 0:5 та «Все для даху» – 4:8 звели нанівець наші амбіції позмагатися за головний трофей.

5. Провал у Кубку України

У матчі другого попереднього раунду Кубка України нашій команді випала нагода зіграти з представником Першої ліги – ФК «Славута» (м. Славута, Хмельницька область). Після гри у Львові, де «пекарі» по ходу гри вели у рахунку – 3:1 й, у підсумку, завершили гру нічиєю – 4:4, були великі сподівання на матч-відповідь. Але, на жаль, далі одного етапу змагань нашій команді пройти не вдалося. Поразка – 2:5 і далі йде наш суперник, а ми чекаємо 2022 року аби вже в ньому намагатися пройти далі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*