Якщо свято, то сама собі. Частина перша - Блог про Львів

Якщо свято, то сама собі. Частина перша

Свято, то сама

Досить тих ілюзій, мрій і очікувань, що хтось зробить для вас свято. Я завжди сама організовую свої дні народження, чоловікові, дітей. Але чомусь чекаю від коханого феєрверків на річницю, на 8 березня чи день Валентина.

Як мазохістка, розумієте? Ще ні разу не отримала ні свята, ні пристойного подарунка, щоразу у ці дні у нас епічні скандали, майже завжди у ці дні я плачу і наївно наступного року знову даю шанс і чекаю свята.

Цього року я взагалі перевершила себе — довірила свій ювілей чоловікові. Але не так, по розумному і чітко: “ти мені організовуєш свято”. А так загадково по-дибільному: “ну я нічого не святкую…” і все, я не продовжила фразу, не сказала, що покладаюсь на тебе.

Не поставила задачу — не отримала результат. Плакала до п’ятої вечора, а потім просто пішла до брата в ресторан і напилась коньяку. Чоловік був біля мене, але не як партнер, а як боксерська груша. Я його просто морально знищувала: свята не влаштував, подарунка людського не подарував, що я людям скажу? Який хрін мені на 40 років подарували? То швидше подарунок від Миколая – рукавички, чайник, горнятко, гірлянди, хлопавки.

Також читайте:   Мода на на чорне крокує у Новий рік

Звичайно, був ще джентельменський набір – квіти, шампанське і торт. Але це взагалі не те, що я хотіла. А що я хотіла — я не знаю. Бо свої шопінг захцянки я втілюю, як і ідеї – відразу, не чекаючи дня народження. Короче всі мої очікування — це псування настрою собі і оточуючим.

Просто мені образливо. Ну чому я влаштовую такі свята! А мені не можуть… От, наприклад, кілька років поспіль, поки я активно вагітніла і народжувала, ніяких гучних гулянок не було, але дома друзі завжди збирались.

Та щойно я пішла на роботу, то подарувала своєму чоловікові на день народження конверт. Він так почервонів. Я ніколи не бачила, щоб мій чоловік ніяковів. Він якийсь наївний подумав, що я йому свою зарплату туди запхала?

Не хотів відкривати, дьоргаався, тіпа ти шо, нашо мені твої гроші… А там лежав сертифікат на сауну, з колєгами. Хлопці вже давно були запрошені, в сауні вже лежав ящик пива, банка квашених огірків, курка-гриль та горілка.

А сауна – ммм, пісня, одна із наймодніших, з величезним басейном і кількома парними, телевізором і футболом. Ну хто молодець – я молодець.

Далі буде…

Автор статті: Yuliana.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*